18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
pozeracz_kotow 2010-05-18, 22:57
@up
Wg mnie wszedł, a nawet weszedł...

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś
olszu 2010-05-19, 0:58 1
Już był w ogródku, już witał się z gąską...
Zgłoś
Ebonshade 2010-05-19, 2:20 1
That was LEGENDARY.... wait for it... DARY!
Piwko jak nic.
Zgłoś
r4dzik 2010-05-19, 9:11
uff! sadzilem ze nie spadnie

Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2010-05-19, 9:30
Nic co ludzkie nie jest mi obce... o rany że się wyjebał każdemu się zdarzyło po pijaku ... oO wielkie mi chalo a to że efektywnie się spierdolił to juz inna sprawa. Ja też wiele razy wyjebałem ale nie w takim stylu i za to piwo
Zgłoś
potok 2010-05-19, 12:47
biedny... będzie rano obolały i na pewno nie bedzie wiedział dlaczego. epicki wyjeb !
Zgłoś
RazRazorI 2010-05-19, 15:18
hehe mam takie same schody, tylko ze pomyślałem za wczasu i zrobiłem sobie poręcz, a na górze barierke:D
Zgłoś
k................n 2010-05-19, 16:14 2
co do zarzutu, ze to nie bylo epickie

Impaled napisał/a:

Ja nie widzę nic złego w tym co 'kolega' jasio napisał.

ja tez nie wrecz przeciwnie za wikipedia
Jest obecny narrator - przemily czlowiek z kamera ktory pokazuje historie swiatu;
jest swiat przedstawiony - jakies schody co sie z nich ladnie wyjebac mozna;
jest fabula i uklad przyczynowo skutkowy - najebal sie i ma CEL w ktory wierzy bo on kurwa can fly, podroz ku celowi konczy sie grande finale w postacie JEBUTTT;
jest jak najbardziej skomponowany proza - proza zycia jak juz wspomniane kto sie nie wyjebal po pijaku (jak sie nie wyjebal to co tu robi? )
jest i pozorny obiektywizm - narrator ma w dupie glownego bohatera ktory efektownie faceplantuje na parkiet , uwydatnia tez niewidoczny narrator swoje przemyslenia poprzez ich nie mowienie: "haha chuju teraz sie wyjebales ja to nagralem bo sie nie najebalem i bede w internecie "

jako ze to moj pierwszy post tutaj hello
Zgłoś
dupaCyckDupa 2010-05-19, 17:21
pieknie wyjebał
Zgłoś
W 2010-05-19, 17:29
wchodzę czy nie wchodzę... jasna kurwa i sto milicjantów

silesian171 napisał/a:

Bo wódka jest dla mądrych ludzi a nie dla baranów, barany piją wodę z koryta albo kwaśne mleko.

Mądrzy nie piją.

Racja. Mądrzy kulturalnie degustują. Do ostatniej kropli

a potem już nie muszą być tacy mądrzy i robią o wiele głupsze rzeczy niż nie wejście na antresolę
Zgłoś
Wareg 2010-05-19, 19:40
Jedno mogę napisać - ja pierdole!
Zgłoś
GęsiorSB 2010-05-19, 19:54 1
Byczarz napisał/a:

Gościu się najebał, chciał dla jaj wejść na górę podśpiewując, a że wypił nieco za dużo to go zachwiało i się spierdolił.
Fakt, filmik śmieszny, ale na chuj na niego wrzucasz? Nigdy Ci się nie trafiło wyjebać po pijaku?

staryyy... trzynastolatki nie piją....

Jam jest Pan Twój!
Zgłoś
kicaj157 2010-05-19, 22:10
koopa napisał/a:

Bo wódka jest dla mądrych ludzi a nie dla baranów, barany piją wodę z koryta albo kwaśne mleko.

Co ty to nie wóda to zioło jest. Widać
Zgłoś
lokokoko 2010-06-04, 14:32
hahahaha bo pierdolne, wujciak zawodnik z mma, najebal pudzianowi na sparingu, nie jedna podloge na buzie przyjal, zoladek cru go wspierdal zawsze haha

kicaj157 napisał/a:

Co ty to nie wóda to zioło jest. Widać

to jest wszystko ziomus

tratatata
Zgłoś
I2ufu5 2010-09-08, 19:36
Ale dupnął !!!
Takiego plaska w życiu nie widziałem

[url=http://userbars.pl/Inne/Userbar/23532,Dysleksja.htm]
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów