📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nowa giulia, szkoda trochę
fajnie, bardzo fajnie że nikt postronny nie ucierpiał
DanJ93 napisał/a:
160km/h to nawet silnik 1.2/1.4 wyciągnie, a tu widać, że jakiś "lepszy" silnik, bo łopatki do zmiany biegów przy kierownicy są
To jest Alfa Giulia/Stelvio. Silnik to na filmie to diesel 2.2L od 150 do 210KM. Idioci jeszcze jadą na trybie Eco xD
DanJ93 napisał/a:
160km/h to nawet silnik 1.2/1.4 wyciągnie, a tu widać, że jakiś "lepszy" silnik, bo łopatki do zmiany biegów przy kierownicy są
Łopatki to ja mam nawet w mojej nowej Mazdzie CX-3 ze 2 litrowym benzynowym silnikiem o mocy 150KM. Także włóż sobie te bajki między książki
git, daje 9/10, 9 bo niestety nie widac juz tych sebixowych mord po fakcie
muj gulf siem spalił
Moja dziewczyna ma peugeota 1007 około 100koni tez ma łopatki przy kierownicy.. tak bardzo sportowe auto...
DanJ93 napisał/a:
Nigdy nie rozumiem kogoś kto tak zapierdala na drodze której nie zna. A jeśli ją znał to debil bez kitu. Chuj nie moja sprawa. Jak zdechł to niech się bawi dobrze. Ale dobrze, że nie zgarnął innych przypadkowych ludzi.
DanJ93 napisał/a:
Idąc taką logiką to jak ma spoiler albo głośny wydech to +50 koni a naklejka mpower dodaje kolejne 100. Oby nie zapomniał o chromowanych dodatkach i listwach led dla dodatkowej mocy.
Rozwalił się jak młody Zientar***, jedyna różnica to ta że kolega nie spłonął.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów