Były drobne komplikacje
Były drobne komplikacje
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To że sąsiad ma belkę w oku nie znaczy że nie mamy sobie drzazgi wyciągać. Zwłaszcza że na swoje oko mamy wpływ, na oko sąsiada nie bardzo.A o islamie ani mru mru? Tam nawet nie wolno sobie zwalić, bo marnujesz nasienie, że o aborcji to nawet nie słyszeli. Tam kobieta nie może odsłonić kosmyka włosów, bo to muslimków-niebożątka strasznie rajcuje. Tam pod karą śmierci jest zakaz stosowania antykoncepcji. Tam kobieta lepiej, żeby utonęła gdy kąpie się w burce, niżli miałby ją dotknąć obcy mężczyzna. Tam kobieta NIGDY nie ma racji, za to facet jest nieomylny i nie podlega krytyce. Tam nawet nie może kobieta bez mężczyzny wyjść na ulicę, bo ją zajebią. Tam nawet jeden stosunek pozamałżeński kosztuje życie oboje kochanków. Tam nawet przyjęte jest mordowanie dziewczyn (córek/sióstr/kuzynek), jeśli śmią pokochać kogoś kto nie jest po myśli ojca czy opiekuna, że o niewiernym nawet nie wspomnę. Tam przyjęte jest wydawanie 5-letnich dziewczynek za starych dziadów, w imię srallaha. Tam gwałty i pedofilia są normą i karane są dzieci, dziewczyny czy kobiety, a prawie nigdy gwałciciel.
Ale tobie najbardziej kością w dupie stoi zakaz aborcji (jako antykoncepcja) w Polsce?
Obłuda, czy szekla nie wali ci już czosnkiem i cebulą (jeśli kiedykolwiek waliła)?
Do wróżek czarodziejek nic nie mam, jakoś mało mordują.Tak, bo tam gdzie nie ma chrześcijaństwa nie ma ani Islamu, ani wróżek czarodziejek ani elgiebetyzmu.
Zaś elgiebetyzm to religia, i to jedna z paskudniejszych. Ludzie po zmianie płci tam na dole mają ponad 50% szansę na popełnienie samobójstwa — każda operacja z takimi skutkami byłaby w normalnym świecie zakazana. Podobnie wpuszczanie zboczeńców do babskiego kibla, zwłaszcza w podstawówkach i przedszkolach.
Jako baba która czuje pociąg do lasek (i zresztą faceci też byliby ok gdyby się myli) mam naprawdę dość owych elgiebetów. Jedno to biologia, drugie to religia. Coś jak komuniści którzy wycierali sobie ryja "klasą robotniczą" mimo że mordowali robotników milionami.
Ale póki co owa religia pod względem ilości zamordowanych jeszcze chrześcijaństwu, islamowi czy komunizmowi nie podskoczy.
Jak byś podliczyła ilość samobójstw po kastracji, ilość samobójstw po zwolnieniu kogoś z pracy za mówienie "proszę pana" do transwestyty, ilośc fizycznych ataków tęczusiów na normalnych to chyba raczej twoja teza okazałaby się brednią. Wszędzie chrzescijanie są mordowani - w Syrii, RPA, Francji, Szwecji. Znasz jakies przypadki z ostatnich 50 lat gdy to chrześcijanie kogoś mordowali?
Problem w tym że to właśnie niby niewierzący lewacy najbardziej wpuszczają z Afryki jeszcze bardziej pojebanych wierzących. Ja tam nie wierzę ale i nie przeszkadzam innym wierzyć, co innego zaborcze brudasy ci to won z tą zarazą.
Meta-analiza z 2013 roku (Zuckerman, Silberman, Hall) wykazała korelację negatywną pomiędzy religijnością a inteligencją. Więc osoby bardziej religijne częściej osiągały niższe wyniki w testach IQ Wpisz wymaluj sekcja komentarzy na sadolu
są też badania, że społeczeństwa się powoli laicyzują a IQ ogólnie powoli się obniża,
tak, że jakoś te czosnkowe badania mnie nie przekonują
Kwintesencja ortodoksyjnego katolicyzmu: urodzić po trupach, nawet jak będzie bez głowy.
Ksiądz musi przecież swoją dolę skasować za pogrzeb, bo z aborcji to chuja ma, co?
Hehe jak ty zjebie genetyczny nie wstydzisz się pisać takich rzeczy,to że robiono cię przez jakąś sowiecką onucę albo w trójkącie z kozami,to przecież normalnych ludzi nie obchodzi,bo takie rzeczy trzymasz u siebie w chlewie,pozostaje mieć nadzieję że spotka cię taka sytuacja że zdechniesz marnie gdzieś tam.
są też badania, że społeczeństwa się powoli laicyzują a IQ ogólnie powoli się obniża,
tak, że jakoś te czosnkowe badania mnie nie przekonują
Źródła poproszę? "Na podstawie wielu badań obejmujących ponad 5 tysięcy uczestników wykazano że Twoja matka cierpi na chroniczną suchotę sromu."
Tezy stwierdzone bez dowodu można oddalić bez dowodu.
A o islamie ani mru mru? Tam nawet nie wolno sobie zwalić, bo marnujesz nasienie, że o aborcji to nawet nie słyszeli. Tam kobieta nie może odsłonić kosmyka włosów, bo to muslimków-niebożątka strasznie rajcuje. Tam pod karą śmierci jest zakaz stosowania antykoncepcji. Tam kobieta lepiej, żeby utonęła gdy kąpie się w burce, niżli miałby ją dotknąć obcy mężczyzna. Tam kobieta NIGDY nie ma racji, za to facet jest nieomylny i nie podlega krytyce. Tam nawet nie może kobieta bez mężczyzny wyjść na ulicę, bo ją zajebią. Tam nawet jeden stosunek pozamałżeński kosztuje życie oboje kochanków. Tam nawet przyjęte jest mordowanie dziewczyn (córek/sióstr/kuzynek), jeśli śmią pokochać kogoś kto nie jest po myśli ojca czy opiekuna, że o niewiernym nawet nie wspomnę. Tam przyjęte jest wydawanie 5-letnich dziewczynek za starych dziadów, w imię srallaha. Tam gwałty i pedofilia są normą i karane są dzieci, dziewczyny czy kobiety, a prawie nigdy gwałciciel.
Ale tobie najbardziej kością w dupie stoi zakaz aborcji (jako antykoncepcja) w Polsce?
Obłuda, czy szekla nie wali ci już czosnkiem i cebulą (jeśli kiedykolwiek waliła)?
Nie rozumiem skąd ten twój wkurw.
Ja to całkowicie co napisałeś popieram, islam jest złem, subiektywnie jest gorszy od katolicyzmu bo ma więcej ekstremizmu. Co nie zmienia faktu, że ten drugi również należy krytykować.
[ Dodano 2024-12-28, 22:13 ]
Hehe jak ty zjebie genetyczny nie wstydzisz się pisać takich rzeczy,to że robiono cię przez jakąś sowiecką onucę albo w trójkącie z kozami,to przecież normalnych ludzi nie obchodzi,bo takie rzeczy trzymasz u siebie w chlewie,pozostaje mieć nadzieję że spotka cię taka sytuacja że zdechniesz marnie gdzieś tam.
Nie mam w zwyczaju zgłaszać adminom takich pierdolniętych komentarzy ruskich odpadów, więc i tym razem sobie odpuszczę. Zacytuj tylko tam w protokole moją odpowiedź:
Sława Ukrainie! Niech żyje Polska! Jebać ruskie kurwy!
Źródła poproszę? "Na podstawie wielu badań obejmujących ponad 5 tysięcy uczestników wykazano że Twoja matka cierpi na chroniczną suchotę sromu."
Tezy stwierdzone bez dowodu można oddalić bez dowodu.
szczerze, to mam w dupie robienie czegokolwiek dla jakiegoś randoma z netu,
tak samo mam w dupie twoje wpisy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów