Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A kto k***a u nas niby rządzi? Dowodem na to że Polacy jest fakt że ten kraj jest tak ch*jowy, skorumpowany, nędzny, nijaki, biedny i nic nie znaczący.
Chciałbym żeby rządziły wasze spiski bo by było lepiej.
ty widac w dupie byles a na pewno bidy i biednego kraju w zyciu nie widziales ,nijaki ?
A kto kurwa u nas niby rządzi? Dowodem na to że Polacy jest fakt że ten kraj jest tak chujowy, skorumpowany, nędzny, nijaki, biedny i nic nie znaczący.
Chciałbym żeby rządziły wasze spiski bo by było lepiej.
Jakiś ty głupi. Aż mi ciebie troszeczkę żal kolego.
Jakiś ty głupi. Aż mi ciebie troszeczkę żal kolego.
Tak bo prawdę napisałem. Że Polska jest nic nie znacząca i chujowa? Mądry był bym jakbym pierdolił jak paski TVP?
ty widac w dupie byles a na pewno bidy i biednego kraju w zyciu nie widziales ,nijaki ?
No jak się porównamy do Somalii to rzeczywiście oplywamy w bogactwo. Ja jednak lubię iść śladem najlepszych więc w porównaniu do pierwszego świata jesteśmy bambustanem.
Nijaki. Tak. Wszystko tu jest szaro bure. Architektura chujowa. Beznadziejne jedzenie i tragiczna kultura gastronomiczna. Zero sztuki, znaczących artystów. Zero naukowców. Po prostu nijaki i mdły
Tak. Wszystko tu jest szaro bure. Architektura chujowa. Beznadziejne jedzenie i tragiczna kultura gastronomiczna. Zero sztuki, znaczących artystów. Zero naukowców. Po prostu nijaki i mdły
Wiewiór zapraszam do Irlandii, serio stary. Zapraszam cię i sam zobaczysz czy za rok nie będziesz się śmiał z tych bzdur które tu napisałeś. Ty gościu nie masz zielonego pojęcia o tragicznej kulturze gastronomicznej i chujowej architekturze. Stary ty sobie nawet sprawy nie zdajesz z tego jak bardzo, ale to kurwa bardzo w pizdu jak stąd do księżyca nie masz pojęcia o czym ty tu właśnie napisałeś, ale tak kurwa bardzo wchuj że aż wpizdu. Rozbawiłes mnie Stary. Poważnie. Ale nie tak troszeczkę, tylko w chuj bardzo. Beznadziejne jedzenie i architektura... O kurwa dobre stary!
Tak bo prawdę napisałem. Że Polska jest nic nie znacząca i chujowa? Mądry był bym jakbym pierdolił jak paski TVP?
No jak się porównamy do Somalii to rzeczywiście oplywamy w bogactwo. Ja jednak lubię iść śladem najlepszych więc w porównaniu do pierwszego świata jesteśmy bambustanem.
Nijaki. Tak. Wszystko tu jest szaro bure. Architektura chujowa. Beznadziejne jedzenie i tragiczna kultura gastronomiczna. Zero sztuki, znaczących artystów. Zero naukowców. Po prostu nijaki i mdły
Serio? do polskiej kuchni się dojebałeś? to gdzie ty się stołujesz w towarzystwie pomocy brata alberta ??
nie wiem jak tam u ciebie w kurwidołku, ale u mnie na wiosce to bogactwo jest widoczne dookoła, i na pewno nie jest nijaka i mdła
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów