📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Up
Bo trzeba być pojebem żeby robić sobie tunel w uchu.
Niech sobie robi ze swoim ciałem co chce. Nawet może sobie zrobić dodatkowy tunel w dupie. Ja mam prawo to hejtować, wyśmiewać i piętnować.
Bo trzeba być pojebem żeby robić sobie tunel w uchu.
Niech sobie robi ze swoim ciałem co chce. Nawet może sobie zrobić dodatkowy tunel w dupie. Ja mam prawo to hejtować, wyśmiewać i piętnować.
Marian Pudzianowski napisał/a:
Kompleksy to miała co najwyżej osoba, która tę kłódkę założyła. Widać bardzo go boli to, że ktoś wygląda inaczej i musi odreagować. Smutni ludzie.
Nom... podobne kompleksy mają ludzie którzy tępią pedałów (bo są inni i ich to boli:))... ja bym to nazwał walką z postępującym konformizmem społeczeństwa (każdy myśli że jest inny... a tak na prawdę takich oryginalnych ludzi jak on jest miliony np. ludzi z tunelami... więc nie widzę tu niczego odkrywczego)...
Chujowi pierdolonemu bym ząbki powybijał...
Chuj mu do tego że ktoś ma tunel....
Ciemnogród.... jak ktoś nie nosi "Najek" i dresu, to odrazu jest brudas itp pozdro dla was typowe polaczki
Chuj mu do tego że ktoś ma tunel....
Ciemnogród.... jak ktoś nie nosi "Najek" i dresu, to odrazu jest brudas itp pozdro dla was typowe polaczki
Do twarzy jej z tą kłódką
Powiem tak, moja siostra ma tunele i niech sobie ma. Jedyne co mnie wkurwia w tym wszystkim to jebana moda i jej, kurwa, pierdolone owce. Coś kurwa staje się trendy, jazzy, czy supa-dupa-cool to zaraz wszędzie pojawiają się te kurwa hipsteroidalne lemingi, które nie mają własnego zdania tylko robią z siebie jebanych klonów i clownów. Jak nie jakieś wyjebane dziury w uszach to spodnie wąskie i do tego w chuj oczojebna koszulka. Potem to gówno staje się uciążliwe. Idę, kurwa, do Reserved czy Croppa, a tam, kurwa, rave party excelent, wszystko oczojebne jak kamizelka odblaskowa. WTF? To jakiś hipsteronazizm, że nie mogę sobie w sklepie kupić normalnej koszulki, bez jakichś pojebanych cekinów?
Ja pierdolę, mam ból dupy i już wiem jak czują się prawicowe chłopaki.
Ja pierdolę, mam ból dupy i już wiem jak czują się prawicowe chłopaki.
tak sie zastanawiam co sie dzieje z duza iloscia osobnikow na sadolu... Szczegolnie pierwsze komentarze... Nawet Bongman zahejtował "dobrze mu tak"... Kurwa mac jakie wy mieliscie baby w zyciu?! Od razu widac ze na zdjeciu to samica. Skad ten rodzaj meski w wypowiedziach
MAM TUNELE !!!!
Czekam więc na flejm jakim jestem brudasem, jakiej to wielkości kłódki byście nie założyli, jaki jestem pojebany, jakie mam kompleksy, jak bardzo chcę zwrócić na siebie uwagę i jaki to ze mnie hipster, chyba niczego nie pominąłem.
ps. nie chodzę w rurkach, nie lubię bluz z kotami, nie jestem gejem
ps2. mam większe tunele od niej
Pozdrawiam
Szary student informatyki.
Czekam więc na flejm jakim jestem brudasem, jakiej to wielkości kłódki byście nie założyli, jaki jestem pojebany, jakie mam kompleksy, jak bardzo chcę zwrócić na siebie uwagę i jaki to ze mnie hipster, chyba niczego nie pominąłem.
ps. nie chodzę w rurkach, nie lubię bluz z kotami, nie jestem gejem
ps2. mam większe tunele od niej
Pozdrawiam
Szary student informatyki.
HAHAHAHHA, frajerzy z tunelami się spinają w komentarzach. piękne.
Mam na to wyjebane. Po całości. Od ogółu do szczegółu.
najsmutniejsze jest to, że dziewczyna mogła zrobić sobie tunel x lat temu zanim stało się to modne, a i tak teraz zostanie wrzucona do jednego wora z tymi, którzy ślepo podążają za modą
noooo na pewno zrobiła go X lat temu.... jak reszta ludzi z tunelami ... można by powiedzieć że miała tunele zanim to się stało modne .... dziwne, że jak przychodzi na coś moda i wszyscy co idą razem z nią to zawsze powiedzą, że interesowali się tym już DUUUUUUUŻO wcześniej... tak było z JU KEN DENS (wszyscy nagle od zawsze interesowali się tańczeniem), MAST BI DE MJUZIK [czy też inny szajs] (to wszyscy kurwa nagle śpiewają... bo akurat ci co na czymś grają to faktycznie musieli poświęcić na to trochę czasu, więc są rozgrzeszeni ) lub też jakże słynne EM EM A (to akurat wielu samców traktuje jako swoiste przedłużenie kutasa i okazję do udowodnienia swojej męskości)... nie mówię, że już nie ma ludzi o oryginalnych zainteresowaniach lub też ludzi którzy faktycznie pasjonują się czymś bardziej pospolitym jak np. sztuki walki, jednak rozmywają się oni w tłumie konformistów (lub owieczek jak kto woli)
Pierdzielenie i tyle. Pies was trącał hejterzy, i to namiętnie. Sam tuneli nie mam, ale jakoś mi nie wadzą czy to tunele czy nieco więcej żelastwa na twarzy (wszystko jest dla ludzi, byle z umiarem), to niekoniecznie musi oznaczać ,,SPÓJRZCIE NA MNIE JAKIM JA ALTERNATYWNY/A" tylko zwyczajnie człowiek takie coś woli. Co prawda trendy na to też się robią, ale wrzucanie wszystkich do jednego wora to też przegięcie. Hipstera jednak jakoś da się jeszcze poznać, a jak ktoś faktycznie się bawi w tunele/tatuaże/skaryfikacje to nie raz człowiek co reprezentuje sobą i swoim intelektem o wiele więcej jak przeciętny użyszkodnik sadola, taka prawda.
Nie bójcie się innych ludzi dlatego, że sami nie macie jaj, by pokazać swój własny styl czy image.
Innymi słowy: chuj wam w dupsko
Nie bójcie się innych ludzi dlatego, że sami nie macie jaj, by pokazać swój własny styl czy image.
Innymi słowy: chuj wam w dupsko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów