📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
może być, ale piwka nie dam.
I to jest kurwa talent a nie jakieś małoletnie kurwy które się pogibają trochę i myślą że są jebanym Travoltą..... Foremka by się chyba popłakała....
To zawsze wygląda tak samo. Obca planeta, jakieś ciało niebieskie odbite od pokrywki w tle, na środku piramida i mgła nad powierzchnią. Obejrzałem kilkadziesiąt tego typu filmów i zawsze jest to samo.
a dla mnie chujnia...
koleś się nauczył techniki i napierdala tak, że co nie zrobi to i tak mu wyjdzie... pewnie już ze 20 000 takich rysuneczków zrobił i sprzedał przed dworcem...
koleś się nauczył techniki i napierdala tak, że co nie zrobi to i tak mu wyjdzie... pewnie już ze 20 000 takich rysuneczków zrobił i sprzedał przed dworcem...
Widziałem też jednego kolesia w Warszawie niedaleko Pałacu Kultury, który robił takie dzieła. Dla mnie bomba.
a co to za sztuka? bohomazy jakieś robione na masową skalę, wszelkie widoczki to nie jest sztuka. Taki kozak jest to niech zrobi tym sprejem reprodukcje mona lisy
Taki kicz niestety zawsze będzie miał popyt.
zadałem pytanie znajomym, którzy zajmują się streetart`em z zamiłowania co o tym sądzą?
odpowiedź była jedna: "to jest kicz ! ! ! straszne...".
Jak już większość zaobserwowała tematyka się powiela, kosmos, planety itd, nic nowego kreatywnego. Tyle w temacie.
odpowiedź była jedna: "to jest kicz ! ! ! straszne...".
Jak już większość zaobserwowała tematyka się powiela, kosmos, planety itd, nic nowego kreatywnego. Tyle w temacie.
kto byl w Hajduszoboszlo ten wie...
sauerps napisał/a:
@borniak1991
A ty powinieneś tą łopatą dostać za powielanie komentarza sprzed kilku miesięcy
Złoty Szpadel zostaje rozdawany niecyklicznie co jakis czas.
doryjan napisał/a:
@up wypierdalaj, bo pewnie na blokach coś się z ziomeczkami ciulami dzieje, ludzie uprawiają sztukę i chciałbym widzieć cos takiego na murach niż kurwa cipa i chuj
chuj Ci w dupe
takiś wulgarny a chuj i cipa na murze ci przeszkadza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów