📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I tyle.... kurwa;/
1:42 - cycki
Bugini napisał/a:
Trudno oceniać człowieka poprzez sieć ale uważam, że kretynom twojego pokroju należy blokować neostrade i nałożyć limity na wyjścia z domu
Nie, nie, nie. To ma być dawka czarnego humoru, po jego komentarzu nacisnąłem, wsłuchałem się i usłyszałem "rzadka suka" i się uśmiechnąłem. Bo lubię czarny humor i dlatego tu wchodzę. I to mi było potrzebne, bo po obejrzeniu tego filmiku posmutniałem.
Kortens napisał/a:
Nie, nie, nie. To ma być dawka czarnego humoru, po jego komentarzu nacisnąłem, wsłuchałem się i usłyszałem "rzadka suka" i się uśmiechnąłem. Bo lubię czarny humor i dlatego tu wchodzę. I to mi było potrzebne, bo po obejrzeniu tego filmiku posmutniałem.
rzeczywiście, esencja czarnego humoru...
chcialbym spedzic tydzien z takim czlowiekiem- niby jest jaki jest, zamkniety w kolko swojej glowy ale bym sie duzo nauczyl od niego...
kontener art w poznaniu. nawet nie wiedziałem, że to miejsce ma takie zaplecze w akcje dla dzieciaków na co dzień. myślałem, że to tylko wieczorna popijawa, ale widze, że jest strategia działania. szacun!
i pełen podziw dla młodego, nie wiem czy to tylko jego wada wymowy czy ma jakieś upośledzenie, ale słowa dobierał lepiej niż nie jeden polonista. nawet gdybym chciał to tak powiedzieć, to nie wiem czy bym się odwazył na wypowiedzenie takich słów na głos. piona!
i pełen podziw dla młodego, nie wiem czy to tylko jego wada wymowy czy ma jakieś upośledzenie, ale słowa dobierał lepiej niż nie jeden polonista. nawet gdybym chciał to tak powiedzieć, to nie wiem czy bym się odwazył na wypowiedzenie takich słów na głos. piona!
1 - bardziej by się przydał w grupie zapobiegania brudzenia niż sprzątać cudze brudy
2 - nawet sadol wolałby mieć takiego kumpla niż was popierdolone cioty które chcą ztrollować cokolwiek
3 - to jest sadistic a to jakoś zbytnio nie przerażało tak jest i to w połowie kraju
2 - nawet sadol wolałby mieć takiego kumpla niż was popierdolone cioty które chcą ztrollować cokolwiek
3 - to jest sadistic a to jakoś zbytnio nie przerażało tak jest i to w połowie kraju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów