Z zapisu rozmowy jasno wynika, że wina leży po stronie kobiety...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sinda napisał/a:
enjoypoznan synu w karetce sygnaly dzielimy na swietlne i dzwiekowe. Jak ktorys z nich jest wylaczony to pojazd nie jest uprzywilejowany.
Innymi slowy, zablysnales
Tłumaczę ci że błyskowych może być nie widać na filmiku.
I nie wal mi tu tekstów że zabłysnąłem bo nie mam zamiaru. Uświadamiam cie jedynie , że chuja się znasz.
Uswiadczasz mnie w przekonaniu ze pierdolisz tak tylko zeby popierdolic a do tego nigdy nie widziales karetki.
Wpisz sobie na youtubie test sygnalow swietlnych i napisz mi jeszcze raz ze moze kamera tego nie uchwycila
Wpisz sobie na youtubie test sygnalow swietlnych i napisz mi jeszcze raz ze moze kamera tego nie uchwycila
donRafael napisał/a:
dobra weź sinda popuść rurki w dół, bo Ci dupę ściskają widocznie
Nie mylilem sie z tym wiekiem gimnazjalnym
sinda napisał/a:
Nie mylilem sie z tym wiekiem gimnazjalnym
Ty kurwa masz z banią, co? Jesteś ten sam rocznik co ja, może nawet jeden niżej a się kurwa zrobiłeś mądrala za dolara. Stary, byłeś kiedyś w Rosji że się kurwa wypowiadasz o ich prawie drogowym? Jak nie, to weź serio zamknij mordę, albo pooglądaj więcej kamerek from russia (with love) bo pewnie żeś ledwo prawko zdał, zapierdalasz sobie po ulicach matizem matki i nagle się zrobiłeś ekspertem od jeżdżenia autem. Albo sobie zaniżyłeś wiek, albo weź trochę pokory nabądź i już się tak nie rzucaj, bo zupełnie mi nie robi Twoje sapanie. Piszę taki wywód tylko po to, żebyś troszeczkę się ogarnął, ok?
Pierdolisz jak potluczony to sobie robie jaja z Ciebie.
I jak chcesz mi cos wytknac to odwoluj sie do moich slow a nie "poogladaj wiecej kamerek". Bardziej sie to powinno tyczyc Ciebie skoro nie znasz zasad funkcjonowania karetki.
Skoro nadal sie rzucasz to znaczy ze prawdopodobnie nawet prawka nie zdales bo to sa kurwa podstawy podstaw.
Ok, ogarnąłem się, ale tylko troszeczkę
@Edit
masz tu swoj sygnal swietlny znawco Rosji
I jak chcesz mi cos wytknac to odwoluj sie do moich slow a nie "poogladaj wiecej kamerek". Bardziej sie to powinno tyczyc Ciebie skoro nie znasz zasad funkcjonowania karetki.
Skoro nadal sie rzucasz to znaczy ze prawdopodobnie nawet prawka nie zdales bo to sa kurwa podstawy podstaw.
Ok, ogarnąłem się, ale tylko troszeczkę
@Edit
masz tu swoj sygnal swietlny znawco Rosji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów