Gnój na polu rozrzucony, świnie podkramione, korowy napojone czas iść na sztachetówe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
photoshop jak nic
grabik napisał/a:
to nie Palikot ?
Oryginalne w chuj!! Jak komentujesz to czytaj czy ktoś wcześniej nie napisał tego samego!!! Ja pierdole.
tit napisał/a:
Chujnia bo i tak lepiej zbudowany ode mnie.
Spójrz na jego klatę , i co z tego że zbudowany jak on za życia gnije os sterydów
Br6Xo napisał/a:
xD Kurwa Myślałem, Że On Tam Obok Zwłoki Trzyma Owinięte Dywanem xD
piszesz w sposób który nie wskazuje na to, że mogłeś myśleć. xD
Piękne pryszcze po ruskich sterydach i plus 15 do wyglądu za spodnie. Niech je odstawi, bo niedługo będzie sobie mógł całą głowe wycisnąc. A to z klaty kombinerkami : D
qtacz napisał/a:
Co sie satło z oparciem od wersalki
A co się miało stać? Wersalka jest rozłożona
Korowy to masz w dupie.
Edit: I ja już nie pale bo pomyślałam,że to po prawej wygląda jak wielki slimak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów