I oto cała Idea Kościoła katolickiego w pigułce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po Bożym Ciele nastąpił wysyp oburzenia i antykatolicki bełkot na sadisticu.
To jest takie ważniejsze święto, gdzie raz w roku manifestuje się swoją wiarę. W końcu mamy wszechobecną tolerancję, czyż nie? Chyba, że wolicie widzieć codziennie gibających się muzumanów na ulicy.
To jest takie ważniejsze święto, gdzie raz w roku manifestuje się swoją wiarę. W końcu mamy wszechobecną tolerancję, czyż nie? Chyba, że wolicie widzieć codziennie gibających się muzumanów na ulicy.
@Bugini - pogaństwo przeniknęło do kościoła katolickiego. Wszystkie matki boskie to przykład wielobóstwa, które przeniknęło do nas. Tak samo jak wszyscy święci, którzy mieli zastąpić bogów starosłowiańskich i ich święta. Chociażby św Walenty - jego kult miał jedynie zastąpić noc kupały i zrobić grzeczniejsze święto zakochanych. Przykładów są tysiące.
I tak swoją drogą - porzuciliśmy pogaństwo prawie tysiąc lat temu i dzięki temu po tych setkach lat kulturalnie należymy do Europy Rzymskokatolickiej. Porównaj z zachodnim prawosławiem - oddziela nas od nich mentalnie tak cholernie dużo właśnie przez wiarę, która kształtowała kulturę tyle lat.
A tak swoją drogą jestem agnostykiem, ale uznaję istotną rolę KK dla kultury Europy, która powinna być jednością. Za jazdę po chrześcijaństwie piwa nigdy nie dam. Nawet jak jest ziarnko prawdy w postaci pedofilii (za którą powinna być kula w łeb nawet dla księdza). Do własnego, chrześcijańskiego, europejskiego gniazda srać nie będę.
I tak swoją drogą - porzuciliśmy pogaństwo prawie tysiąc lat temu i dzięki temu po tych setkach lat kulturalnie należymy do Europy Rzymskokatolickiej. Porównaj z zachodnim prawosławiem - oddziela nas od nich mentalnie tak cholernie dużo właśnie przez wiarę, która kształtowała kulturę tyle lat.
A tak swoją drogą jestem agnostykiem, ale uznaję istotną rolę KK dla kultury Europy, która powinna być jednością. Za jazdę po chrześcijaństwie piwa nigdy nie dam. Nawet jak jest ziarnko prawdy w postaci pedofilii (za którą powinna być kula w łeb nawet dla księdza). Do własnego, chrześcijańskiego, europejskiego gniazda srać nie będę.
Przecież on jest rudy! Jak śmiesz go tu wrzucać?!
@Ja-ah-qu-ub-el
islam śmierdzi gównem
pedofile,kozojebcy,terroryści, szmatogłowe tępaki
powinni cię zlińczować za nick i poglądy !
może w innych krajach to przeszło ale u nas w polsce islam ssie!
islam śmierdzi gównem
Mój dobry kumpel był ministrantem, niestety trafił na nowego księdza co jeszcze nie wiedział co i jak xD
Mógłby być zajebisty materiał "własny"
PS. Chcą nam spedalić dzieci, "Przyszła nowa fala, nie pozorna tak" spalić na stosie to gówno!!!
Mógłby być zajebisty materiał "własny"
PS. Chcą nam spedalić dzieci, "Przyszła nowa fala, nie pozorna tak" spalić na stosie to gówno!!!
@dulek93 Ty przczytałeś w ogóle co @Ja-ah-qu-ub-el napisal? Czy jesteś tak tępy że nie potrafisz przeczytać prostego krotkiego tekstu ze zrozumieniem?
dulek93 napisał/a:
@Ja-ah-qu-ub-el
islam śmierdzi gównem
Widziałem islam w Polsce. Pamiętam jak na uczelni w kątach ciapaki rozkładały swoje dywaniki by publicznie napierdalać pokłony w stonę Mekki. Co by było jakby ktoś ukląkł sobie i zaczął odmawiać "Ojcze Nasz" na korytarzu?... Pamiętam jak na juwenaliach kumpel zapytał się ciapaków czy mają fajki i usłyszał, że jest psem jedzącym wieprzowinę z kilkom fuckami zamiast przecinków. Pamiętam jak tej samej nocy ciapaki pobiły innego Polaka pewnie w imię Allaha. Rektor na wieść o tych wybrykach nabrał wody w usta. W końcu petrodolary ważniejsze. Oni w ogólem się nie integrują nawet z ludźmi innych narodowości ze swojego wydziału. Najgorsze jest to że łażą grupami, chodzą do kibla całymi ekipami i gdziekolwiek ich spotkasz samemu patrzą bykiem jakbyś był nie u siebie. A gdyby czasem doszło do jakiejś awantury to dostaniesz wpierdol i lewactwo urządzi pokazowy proces...oczywiście przeciw tobie. Petrodolary ważniejsze. A i jeszcze mają przykry zwyczaj, jak któremuś zachce się srać na uczelni to podmywa się wodą mineralna zachlapując cały kibel i nie spuszcza wody.
Bugini napisał/a:
@up swoja to była wiara słowiańska, to są nasze korzenie a nie dzieje jakiegoś Jezusa którego ukrzyżowano w pizdu daleko od nas i kazano w to wierzyć pod groźbą śmierci całych osad...
Ta "swoja" wiara nie ma z nami nic wspólnego od tysiąca lat, Polska znana nam dziś wywodzi się od katolickich tradycji i błędem rzeczowym jest nazywać wiarę słowian za "naszą".
Poza tym. Podziękuj chrześcijaństwu za technologię i naukę która się w europie rozwijała od początków dominacji tej wiary do początków XX wieku.
Niektóre inne cywilizacje niezwiązane z chrześcijaństwem trwały dwa razy dłużej od chrześcijaństwa a nie udało im się osiągnąć za wiele przy dzisiejszym stanie rzeczy.
Ja pierdolę waszych bożków, chrześcijańskich, muslimskich i innych. Co mi zrobicie, frajerzy?
D.O.A. - "That's Why I'm an Atheist"
D.O.A. - "That's Why I'm an Atheist"
Koniec Świata napisał/a:
Ja pierdolę waszych bożków, chrześcijańskich, muslimskich i innych. Co mi zrobicie, frajerzy?
Nic ci nie zrobią bo mają w dupie internetowych bohaterów wojującego ateizmu...
@up
Ja nawołuję do ateizmu zawsze i wszędzie. Nie tylko w internecie. Wyśmieję każde mumble jumble i wywołam ból dupy u każdego wierzącego w chujowe brednie kretyna.
Ja nawołuję do ateizmu zawsze i wszędzie. Nie tylko w internecie. Wyśmieję każde mumble jumble i wywołam ból dupy u każdego wierzącego w chujowe brednie kretyna.
Koniec Świata, Nie zesraj się tylko.
Swoją drogą ciekawe dlaczego nie hejtujecie np. Bożego Narodzenia... Aaa. Wolne przecież. ;]
Swoją drogą ciekawe dlaczego nie hejtujecie np. Bożego Narodzenia... Aaa. Wolne przecież. ;]
mic.mat napisał/a:
Koniec Świata, Nie zesraj się tylko.
Gówno. Ja akurat byłem 24, 25, 26 grudnia w pracy. Jedyne co mnie wkurwia to ta ludzka mentalność że wszyscy mają wolne a ty nie. Według mnie to albo kurwa wszyscy albo nikt. Tylko potem to ja się śmiałem dupą bo akurat mam system pracy zwykle 14-15 dni po 12 godzin tak więc, można pięknie sobie ułożyć potem w ciągu 3-4 czy 5 dni wolnego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów