📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Liczyłem na zwycięstwo brata
Kurwa chyba większość nie zauważyła, że koleś jest niepełnosprawny umysłowo. Zgodzę się z
think666 należy się pierdolony medal za takie poświecenie,
think666 należy się pierdolony medal za takie poświecenie,
Suma sumarum są szczęśliwi, nawet ten co sobie sam dupy nie podetrze. A chyba o to chodzi ?
Samilo napisał/a:
thinkk napisał/a:uważam, że każdy rodzic, który takie dzieci wychowuje powinien dostać pierdolony medal.
No kurwa.. dwa złote za spasienie synów, jeden srebrny za rozpieszczanie i kryształowy puchar za głupotę
Kryształowy sobie zatrzymaj. Skoro dla Ciebie prezent pod choinką to rozpieszczanie to ja Ci naprawdę życzę, abyś wreszcie coś na święta dostał.
PS: No faktycznie troszkę gruby...
Smutne .... zwłaszcza w takim dniu jak dziś , to doprawdy przygniatające jak wygląda prawdziwy świat , dzięki sadisticowi w pewien sposób możemy to dostrzec , summa summarum czy wie ktoś jaka to jest choroba , dokładnie ? Miecze sam bym sobie sprawił
Dobrze w chuj. Ja też chce jarzeniówki pod choinkę.
czarkou napisał/a:
Smutne .... zwłaszcza w takim dniu jak dziś , to doprawdy przygniatające jak wygląda prawdziwy świat , dzięki sadisticowi w pewien sposób możemy to dostrzec , summa summarum czy wie ktoś jaka to jest choroba , dokładnie ? Miecze sam bym sobie sprawił
Myślę, że cierpicie na to samo schorzenie... On też myśli, że jest normalny.
Kurwa... Upośledzonego się nie czepiam, ale wielki rozpieszczony grubas i nie lepsza mamuśka. Ma doprawdy wypasione dzieci, musiała je bardzo nienawidzić po urodzeniu karmiąc na maksa czym popadnie licząc że zdechną z przeżarcia a teraz pewnie żałuje i jest jeszcze gorzej.
jaką kurwa biedną?! takie miecze podobno 650zł kosztują (czy tam $ nawet). chuj amerykańcom w dupska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów