chciałeś napisać samo gówno narodowe
Też. bardziej motłoch wierzący w Kaczora i skłócający naród.
Co kurwa skończmy dyskusje?
Gdzie nie mam racji chłopcze?
Że słownikiem?
Czy kaszubski to język?
Że połowa Kaszubów się zniemczyła?
Koło siurdaka mi latają wszelkiej maści zrusyfikowani,zniemczeni czy jeszcze inne pomieszańce.
Sam mam w połowie pochodzenie z Chorwacji i żyje jakoś z tym.
A jak ktoś w domu rodzinnym po rusku czy niemiecku mówił to chuj że mu w dupę i niech wydupca.
Czyli twoje pochodzenie jest bandyckie, bo wywodzisz się od Ustaszy? No pięknie! Czyli Kaszub, który został przymusowo zniemczony, gdzie mordowano Polaków za przynależność do polskich organizacji, gdzie zabierano Polakom ziemię za jakiekolwiek oznaki patriotyzmu, to chuj w porównaniu z twoją rodziną, bo Ustasze robili to co Niemcy. Dobrze ci z tym żyć?
Ty tak serio?
Spróbuj pomyśleć samodzielnie i odpowiedz sobie sam na to pytanie.
Może to chwilowe problemy z krążeniem?
Czyli twoje pochodzenie jest bandyckie, bo wywodzisz się od Ustaszy? No pięknie! Czyli Kaszub, który został przymusowo zniemczony, gdzie mordowano Polaków za przynależność do polskich organizacji, gdzie zabierano Polakom ziemię za jakiekolwiek oznaki patriotyzmu, to chuj w porównaniu z twoją rodziną, bo Ustasze robili to co Niemcy. Dobrze ci z tym żyć?
Ty jesteś pojebany jakiś,pokaż mi tu kogoś bez domieszki.
MyHeritage ma już sklasyfikowane 114 milionów ludzi,jeszcze nie trafił się taki który by miał dna,haplogrupe bez domieszki.
Zainwestuj sto dolarów zrób test i się tu nam pochwal.
Zobaczymy kogo ile w sobie nosisz ...
Ty jesteś pojebany jakiś,pokaż mi tu kogoś bez domieszki.
MyHeritage ma już sklasyfikowane 114 milionów ludzi,jeszcze nie trafił się taki który by miał dna,haplogrupe bez domieszki.
Zainwestuj sto dolarów zrób test i się tu nam pochwal.
Zobaczymy kogo ile w sobie nosisz ...
Sam już nie wiem jak z Tobą rozmawiać. Jak widzisz napisałem Ty z dużej, bo coś wydaje mi się, że nie za bardzo jeszcze czaisz o co biega w temacie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów