Filmik pochodzi z pewnego dzikiego kraju, gdzie psy dupami szczekają.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Jak wychodził z samochodu, to liczyłem, że będzie ostry wpierdol.
"pistalet dawaj" taka koncowka byla
Zgodnie z zasadą: Kto autem wojuje, ten wpierdol dostanie.
Tak to powinno wyglądać. Przygłupów kastrować, i poustawiać co 1 km przy drodze przypiętych łańcuchem do budy coby nie uciekli za daleko, z napisem że to czeka każdego drogowego debila. Efekt prewencyjny lepszy niż najlepszy fotoradar.
Tak to powinno wyglądać. Przygłupów kastrować, i poustawiać co 1 km przy drodze przypiętych łańcuchem do budy coby nie uciekli za daleko, z napisem że to czeka każdego drogowego debila. Efekt prewencyjny lepszy niż najlepszy fotoradar.
gasiek napisał/a:
Cwaniak się zatrzymał, wysiadł pewnie zobaczył że koleś większy odrazu wrócił do samochodu.
nie że większy, tylko koleś klamkę wyciągnął (z torebki lol)
kto chce zobaczyć co było dalej?
Earth napisał/a:
Firmowy focusik, z budowy pizdeczka, ale za kierownicą wielki mistrz, jak go kurwa wyprzedzisz to sam wyprzedzi da po hamulcach/zepchnie z drogi.
Dobrze, że wszystko się nagrało, powinien utracić dożywotnio prawko.
Przyjrzyj się, to nie ten sam. Ten wyprzedzony na początku to nie był Ford Focus, tylko taki prawie_sedan (ale ciężko mi powiedzieć co to było, bo upierdolony jak stół z TVNu). Podejrzewam, że gościu z Focusa miał powód, którego w tym fragmencie nie ma, bo był bardzo zawzięty. Takich wygibasów nawet najwięksi napinacze nie robią bez przyczyny :]
gatun0 napisał/a:
kurcze może i psy u nich dupami szczekają, ale u nas na tym odcinku drogi było by z 5 fotoradarów.
I 5000 dziur
koles jak spierdalal do bunkru po tym jak klient wyszedl z samochodu :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów