Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zapominacie o 2 podstawowych rzeczach.
Po pierwsze, wśród rodzin patologicznych i wybitnie NIEinteligentnych trafiają się inteligentne dzieci, które odnoszą sukces.
Po drugie, im więcej idiotów tym łatwiej ludziom inteligentnym nimi rządzić oraz zdobywać i utrzymać władzę.
No i 3 sprawa, wbrew powszechnemu przekonaniu socjaliści to bardzo inteligentni ludzie, którzy korzystają z podstawowej zasady demokracji, "większość ma rację". Problem jest taki że większość jest biedna a więc łasa na socjał... Resztę dopowiedzcie sobie Państwo sami.
Taka prawda, w głosowaniu 2 meneli bez wykształcenia ma więcej do gadania niż 1 profesor ekonomii. Dla tego nie głosuję, bo mój przemyślany dokładnie głos zawsze przegra z 50 tysiącami głosów, które motywowane są spotem kampanii wyborczej i sondaży w TV.
W tym filmie nie ma nic śmiesznego tak naprawdę. Nikt mi nie wmówi że w społeczeństwie o niższej inteligencji urodzi się taki sam odsetek geniuszy, czy tez ludzi o podwyższonej inteligencji. Nie mówię że to niemożliwe, ale statystycznie rzecz biorąc dużo rzadsze. I zauważcie że istnieje dosyć duża różnica pomiędzy wiedzą, a inteligencją. Dla pokolenia nieco młodszego nawet w gierkach te dwie wartości są podzielone Pomyślcie choćby o ludziach którzy potrafią wykuć na blachę całe tomy, zaś do zrozumienia tego co pamiętają droga daleka. System edukacji bazujący na testach itp. itd. Ale tu znowu zaczynam pogrążać się w teoriach spiskowychOj widzę że gimbaza znowu w natarciu. Film polecam, ale tylko jako zajebistą komedię. Każdemu kto próbuje z tego filmu robić analizę szans rozwojowych ludzkości w oparciu o różnice rasowe oraz wpływu przemysłu napojów energetycznych na rozwój przemysłu rolnego proponuję najpierw odrobić przyrodę i plastykę.
Dokładnie tak jest! Człowiek stworzył takie społeczeństwo w którym panuje dobór negatywny, ponieważ ludzie przedsiębiorczy i pracowici musza tyrać na nierobów, którzy poza ruchaniem i robieniem bachorów zajmują się tylko braniem zasiłku.
Jest tylko jedno wyjście - zostać nierobem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów