📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
darek1234 napisał/a:
To nie hipokryzja, ale zgadzam się z Tobą, gdyby nie ruscy na Ukrainie to byłby spokój. Dlatego należy ich tępić
No i super. Fajnie, że nie wynikła z tego pyskówka.
Sniady książe po kilku sekundach wymachiwania drabiną, zaczyna siẹ rozglądać za wsparciem , zawsze wyłażą znikąd jak karaluchy
garota napisał/a:
Kolejny powód dlaczego jednolity rasowo kraj jest lepszy. Jak coś pierdolnie w miejscu urodzenia imigranta to przeleje się na ulice kraju w którym taka kurwa siedzi. Polska dla Polaków. Europa dla białych.
Won za Ural psie pierdolony z tą propagnadą. Jebany Polus z lasu .
jprdl jestem z sadisticiem od samego poczatku ale takiej siary nie widzialem
nikt nie pytal o preferencje
hahaha
nikt nie pytal o preferencje
hahaha
garota napisał/a:
Kolejny powód dlaczego jednolity rasowo kraj jest lepszy. Jak coś pierdolnie w miejscu urodzenia imigranta to przeleje się na ulice kraju w którym taka kurwa siedzi. Polska dla Polaków. Europa dla białych.
He!He!Opiszę Wam takie autentyczne zdarzenie!W latach 89-tych dużo jeżdziłąm zagranicę,z poważnym zespołem artystycznym..Byliśmy w Karlsruhe..Normalnie,w zespole dobierałyśmy się po 2 osoby-do mieszkania w hotelach.. Tym razem był nieduży,kameralny hotelik-i dostałyśmy z koleżanką 1-ki.Rano idę do niej,bo razem idziemy na próbę-a ona mówi że całą noc nie spała,bo nie dał jej spać łopot flag za jej oknem!Jakieś było międzypaństwowe spotkanie,czy jakiś kongres-i miasto było usiane flagami,różnymi..To ja.."-to trzeba je zdjąć,te flagi!A co to za problem?"-wychyliłąm się i..zdjęlam 2 flagi-radziecką i chyba francuską..Położyłąm na szafie!Nawet sobie nie wyobrażacie,jaka wybuchła afera!Że "Polacy przyjechali i radzieckie flagi zdejmują"!"Napięcie" niemal na szczeblu dyplomatycznym! A chodziło o to,że hałąs łopotu szmaty-nie dawał koleżance spać!
darek1234 napisał/a:
To nie hipokryzja, ale zgadzam się z Tobą, gdyby nie ruscy na Ukrainie to byłby spokój. Dlatego należy ich tępić
A w Polsce banderyzm i przypominać upaińcom gdzie ich miejsce. W końcu pojąłeś gdzie wasze miejsce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów