Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
P.S.
Naucz się pisać Mistrzu.
Sądząc po nicku autora ciężko widzę tą naukę pisania.
@zuku73, sracze najlepsze ;D kiedyś z 2 kumplami na sraczach pojechaliśmy na taką pewną miejscówkę. Oczywiście każdy z nas wziął po koleżance na tył Po czasie 3 kolesi podjechało. Jeden na R1, drugi na Ninja'y, a trzeci nie pamiętam. Przyjechali, przywitali się i jeden stwierdził do kumpli: "patrz, ci na skutery dupy wyrwali, a my na to nie umiemy". Liczy się szacunek jednych do drugich, a nie patrzenie z góry. No i oczywiścdwewewie ze sracza już wyrosłem. Teraz bujam się 1.2 litrową machiną!
[img:ad961df1ba]http://blogs.westword.com/showandtell/04%20cool%20story%20bro.jpg[/img:ad961df1ba]
@zuku73, sracze najlepsze ;D kiedyś z 2 kumplami na sraczach pojechaliśmy na taką pewną miejscówkę. Oczywiście każdy z nas wziął po koleżance na tył Po czasie 3 kolesi podjechało. Jeden na R1, drugi na Ninja'y, a trzeci nie pamiętam. Przyjechali, przywitali się i jeden stwierdził do kumpli: "patrz, ci na skutery dupy wyrwali, a my na to nie umiemy". Liczy się szacunek jednych do drugich, a nie patrzenie z góry. No i oczywiście ze sracza już wyrosłem. Teraz bujam się 1.2 litrową machiną!
Mnie ominął etap skuterów, za dzieciaka Romet Ogar 205, Honda Bros 400 i od około roku Bandit 600, ale sporo zaczynało jak ja i Ty Nie mam nic do sraczy (dobre w mieście), ale zawsze bawi mnie widok R1 czy CBR, ścigany przez skuter
niewiem czemu nazywasz go frajerem frajerze
ktoś tu chyba kupił sobie skuter i jest teraz ziomem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów