Nie próbujcie tego w domu:)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
no faktycznie debil
ciekawe jak by wszedł mu w dupe;)
samochód jechał wolno, siekiera była tępa, mocowanie elastyczne a do tego zamortyzował rękami, a to zwijanie się z bólu to pewnie udawanie
chujowy fejk i chuj
chujowy fejk i chuj
tentypluk, Po przeczytaniu kilku twoich postów, nie czuje się urażony twoją opinią. Co więcej, stwierdzam że w porównaniu z tobą, siekiera nie była aż tak tępa.
Pozdrawiam cię przepięknym staropolskim porzekadłem: Chuj ci w dupę
Pozdrawiam cię przepięknym staropolskim porzekadłem: Chuj ci w dupę
@TyTakTwierdzisz
ja myślę, że nawet średnio inteligentny szympans nie zrobiłby sobie czegoś takiego
chyba na hardzie nie byłeś...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów