Dobra walka nie jest zła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Takie miłe roślinożerne zwierze
Cóż, kiedyś w średniowieczu bardziej obawiano się konia niż rycerza. Zwierze jednym ugryzienie potrafiło ściągnąć skórę z twarzy napastnika.
Nie dość, że -jak wspomnieli poprzednicy- w kółko same powtórki to jeszcze te chujowo podłożone dźwięki :/
Może to ten sam koń, który rozpierdolił w pojedynku pitbulla?
Każdy wkłada swego chuja gdzie woli, ale generalnie, to ja tu widzę tylko konia znęcającego się nad jakimś człekokształtnym.
hejcior napisał/a:
...Wielki chuj w dupe wszystkim znęcającym się nad zwierzętami, o!
Każdy wkłada swego chuja gdzie woli, ale generalnie, to ja tu widzę tylko konia znęcającego się nad jakimś człekokształtnym.
@up
zwierzęta w odróżnieniu od ludzi bardzo, ale to na prawde bardzo żadko robią tak drastyczne rzeczy bez powodu. A widząc to brudne "człekokształtne" coś mam 99% pewności, że sie naraził zwierzakowi.
Co by dużo nie mówić i czyja by wina nie była, siny dostał wpierdol, wszystko jest jak być powinno.
zwierzęta w odróżnieniu od ludzi bardzo, ale to na prawde bardzo żadko robią tak drastyczne rzeczy bez powodu. A widząc to brudne "człekokształtne" coś mam 99% pewności, że sie naraził zwierzakowi.
Co by dużo nie mówić i czyja by wina nie była, siny dostał wpierdol, wszystko jest jak być powinno.
hejcior napisał/a:
Wielki chuj w dupe wszystkim znęcającym się nad zwierzętami, o!
Dokładnie! Wyjąłeś mi to z ust..w sensie przemyśleń
A ten skurwiel mógł konia nie bić
Pasuje do sadistic i do ludzi ktorzy tak traktują zwierzeta Zal totalny!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów