Ślepy idiota w vanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Co za kurwa pierdolona szmata. Jego wina, wyprzedza na podwójnej ciągłej, idzie na czołówkę i jeszcze ma jakieś sapy.
Powinien dostać taki wpierdol że by przez miesiąc ze szpitala nie wyszedł. Chuj na ropę.
KWI 11337
Powinien dostać taki wpierdol że by przez miesiąc ze szpitala nie wyszedł. Chuj na ropę.
KWI 11337
Po blachach chyba można sprawdzic dane .
Byc moze sa na niego.
Moze odwiedzimy i damy mu lubie to na fb:>
Byc moze sa na niego.
Moze odwiedzimy i damy mu lubie to na fb:>
KWI, KWA, KMY, KRA witamy świetnych kierowców z okolicznych pipidów Krakowa!
janniezbedny23 napisał/a:
Alonso
masz zadatki na dobrego konfidenta!!! bravo
Konfidenta? Ty jesteś idiotą z zawodu, czy takim wychowało Cię osiedle? Jeśli zgłoszenie tego typu patafianów na policje to konfidenctwo, to ja życzę Ci podobnej sytuacji jak będziesz jechać ze swoją rodzinką.
Zwyczajowo jestem nastawiony przyjaźnie do świata, ale takich skurwysynów powinno się tępić ogniem i żelazem, truchło spalić, a prochy rozsypać na bagnach.
Może nie lubie policji bo nie zapewnia nam bezpieczeństwa ale takiego przykładu kurestwa ,braku mózgu i totalnego olewania przepisów łącznie z brakiem jakiejkolwiek świadomości już nie umiem odpuścić.
Wódki kurwy nie ruszać !
Może nie lubie policji bo nie zapewnia nam bezpieczeństwa ale takiego przykładu kurestwa ,braku mózgu i totalnego olewania przepisów łącznie z brakiem jakiejkolwiek świadomości już nie umiem odpuścić.
Przestszelić?
Jeżeli chcesz to mogę zgrać Ci plik z YT tak żeby można było wysłać mailem.
A co do tematu. To żeby gość jeszcze podniósł łapę i przeprosił. To nie dość że jeszcze trochę i by była czołowa to jeszcze pyskuje szmaciarz.
Chuj mu w dupę.
A co do tematu. To żeby gość jeszcze podniósł łapę i przeprosił. To nie dość że jeszcze trochę i by była czołowa to jeszcze pyskuje szmaciarz.
Chuj mu w dupę.
Autor mógł chuja stuknąć, przy 10-20Km/h nic by się nie stało, a wtedy gostek miałby przejebane. A i ubezpieczenie by było
Tak tak wieśniak z vito
co w dupie ma przepisy
i o drogę nie pyto
na rejestracji ma KWI
co jak odgłos z chlewika brzmi
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
co w dupie ma przepisy
i o drogę nie pyto
na rejestracji ma KWI
co jak odgłos z chlewika brzmi
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów