Materiał nagrany przez znajomego, wiec nie było
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A jak mu powiesz że jeździsz w serwisie busem po całym kraju to już jesteś niżej w hierarchi.
A do szwagra to niech ustawi kamere lepiej bo deskę widać. Też mam rejestrator i już mam kilka tematów na pierwszy materiał.
No ale wina i tak jest po stronie kierowcy ciężarówki, no cóż mamy takie drogi i to jest ryzyko zawodowe ;D Za żadne pieniądze nie poszedłbym jeździć na ''TIR'ach'' w Polsce, praca strasznie stresująca a płaca i tak g**a.
Tirowcom obowiązkowo powinni robić testy na inteligencję. 95% kierowców chodziło 13lat do podstawówki a z polskiego to znają tylko " Jak droga na ...". Jak wejdziesz z takim w rozmowę to ręce opadają i to pytanie "A ty też jeździsz??"
A jak mu powiesz że jeździsz w serwisie busem po całym kraju to już jesteś niżej w hierarchi.
A do szwagra to niech ustawi kamere lepiej bo deskę widać. Też mam rejestrator i już mam kilka tematów na pierwszy materiał.
Wildze mamy samych znawców. Wakacje się zaczęły i gmbaza komentuje. Test na inteligencje proponuje Tobie kolego wyżej. Zapoznaj się ze statystykami wypadków, a dopiero potem oceniaj. W każdej grupie społecznej czy to u motocyklistów czy u "truckerów" znajdzie się czarna owca, a wrzucanie wszystkich do jednego worka jest nie na miejscu. Chyba ze mówimy o gimbazjalistach to wtedy ok, bo dla nich już nie ma ratunku
Okolice Magnuszewa przed Kozienicami, kierowca cysterny spowodował wypadek jadąc środkiem drogi
Twój kolega miał szczęście, że poszło po oponie która pierdolnęła i zmieniła trajektorie lotu gościa z cegłami inaczej stanowiło by to co najwyżej materiał dowodowy na sprawie i pewnie nie byłoby na tej stronie
Może jak kiedyś podejmiesz pracę to zdasz sobie sprawę że twój szef w dupie bedzie mial że przed chwilą miał miejsce wypadek, ze metoryt rozjebał ulicę. Bierz siekiere, wycinaj drzewa, wylej asfalt i ludzi/towar masz dostarczyć na czas!
Jak takiego masz szefa to go zmień! Trochę szacunku do siebie. Jesteś pracownikiem, a nie niewolnikiem.
Co ty pierdolisz, nie widzisz, że pojeb przez dłuższy czas jechał śodkiem drogi, aż nie jebło? Tym zjebom z ciężarówek powinni robić obowiązkowe badania psychiatryczne.
Nic go nie tłumaczy, powinien zachować szczególną ostrożność przymierzając się do wyprzedzania, nieistotne kogo/czego.
Ale jakim cudem nie widział z naprzeciwka jadącego busa z plandeką, widząc wszystko nad osobówką, to nie mam pojęcia...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów