może i staroć ale warto obejrzeć albo sobie przypomnieć.
może i staroć ale warto obejrzeć albo sobie przypomnieć.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ty jestes idiotą bo wrzucasz stare filmy
A wy co?? Gówno robicie. 6 z 7 osób które skrytykowały wrzucenie tego filmiku nie wrzuciły żadnego filmiku na to forum. Pewnie liczycie że jak jest to "sadistic" to każdy komentarz musi być obraźliwy, chamski, wulgarny, prowokacyjny?? że będziecie fajni jak kogoś zgnoicie kto coś robi, a sami nie robicie nic?? nie powinniście mieć na takie fora wstępu bo to się wam odbije na psychice skoro macie takie "odmienne" myślenie??
tu nie chodzi o film na internetowym forum tylko o sam fakt że ludzie wrzucają starocie żeby błysnąć i usprawiedliwiają to "warto sobie przypomnieć". suchar jak chuj i jeszcze ludzi którzy twierdzą że to suchar nazywa ćwierć inteligentami... pierdol się chłopie ze swoimi filmikami... i pozdro dla mamy
"pierdol się chłopie ze swoimi filmikami"- wyszedłeś już z obory i jesteś teraz między ludźmi więc się 'kolego' ogarnij, żeby Twoje słowa nie świadczyły źle o Twoich rodzicach (kwestia wychowania).
"i pozdro dla mamy"- skończony z Ciebie cham, trochę ogłady, wyjdź do ludzi, może się nauczysz(szczerze wątpię).
ziomek skoro ktos dla Ciebie kto uprawia sport, jest idiotą to pozdro,
ty jestes idiotą bo wrzucasz stare filmy
"ziomek skoro ktos dla Ciebie kto uprawia sport, jest idiotą to pozdro" od 11 lat gram w kosza,3 box,2 kickboxing,.....
Ty wyszedłeś na idiotę bo chciałeś na szybkości sklecić jakiś komentarz pod publikę i wyjść na "fajnego", mimo że nic o mnie nie wiesz.
(...)
"pierdol się chłopie ze swoimi filmikami"- wyszedłeś już z obory i jesteś teraz między ludźmi więc się 'kolego' ogarnij, żeby Twoje słowa nie świadczyły źle o Twoich rodzicach (kwestia wychowania).
"i pozdro dla mamy"- skończony z Ciebie cham, trochę ogłady, wyjdź do ludzi, może się nauczysz(szczerze wątpię).
"ziomek skoro ktos dla Ciebie kto uprawia sport, jest idiotą to pozdro" od 11 lat gram w kosza,3 box,2 kickboxing,.....
Ty wyszedłeś na idiotę bo chciałeś na szybkości sklecić jakiś komentarz pod publikę i wyjść na "fajnego", mimo że nic o mnie nie wiesz.
Obrażasz kolejne (nie licząc mnie) osoby, i widać strasznie przeszkadza Ci że ktoś obraża Ciebie?
Dla przypomnienia:
jakoś mnie średnio obchodzi czy się jakiemuś ćwierćinteligentowi podoba to kiedy dany filmik powstał/został nakręcony. Jest dobre to wrzuciłem- proste ,ale pewnie nie ogarniesz. Poproś mamę, niech Ci wyjaśni.
Nie rób z siebie już takiego zajebiście kulturalnego gościa, którego nie wolno obrazić, albo przestań obrażać innych i zmień ton wypowiedzi, albo pisz co chcesz...
Tylko wtedy nie dziw się, że inni obrażają Ciebie tak jak i ty ich obrażasz.
Po raz kolejny: chill
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów