Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie da się zatankować diesla do samochodu z silnikiem benzynowym. Wszystko przez różne średnice pistoletów do tankowania. Ten od diesla jest po prostu większy. Co innego w drugą stronę, nalać benzyny do diesla jak najbardziej można i czasem.się to zdarza kierowcom.
Teraz będziecie mądrzejsi od wyśmiewanej blondyny, nie dziękujcie.
Jakaś ustawka z tik_dla_tłuków_toka?
możliwe, ale za samą wolę kręcenia takich filmików jako ustawki też mogliby zabierać prawo jazdy, bo nie świadczy najlepiej o zdrowiu psychicznym.
Dla całej inteligencji w tym wątku:
Nie da się zatankować diesla do samochodu z silnikiem benzynowym. Wszystko przez różne średnice pistoletów do tankowania. Ten od diesla jest po prostu większy. Co innego w drugą stronę, nalać benzyny do diesla jak najbardziej można i czasem.się to zdarza kierowcom.
Teraz będziecie mądrzejsi od wyśmiewanej blondyny, nie dziękujcie.
Chodzi o to, że ona nawet nie wie, że końcówka do oleju napędowego jest większa, ciągle ma za daleko
Musi zarąbiście dupy dawać, przepraszam, chuja brać. Nie widzę innego sensu istnienia tej jednostki na tym łez padole.
serio, nie lepsza ręka od mentruującego człowieka??
kolege tez mozesz tez ci zrobi a nie musisz go poslubic i utrzymywac ja te powyzej...
Chyba nie... Widziałem kiedyś podobną akcję...
Cóż baby są tępe jeśli idzie o technikę czy orientację przestrzenną.
Dlatego słabo jeżdżą i nie ogarniają.
Diesel, benzyna co za różnica?
W lewo? To drugie lewo!
Widziałeś kiedyś babkę traktującą lpg?
Pół biedy, jeśli to tylko słodka idiotka.
Gorzej jeśli dochodzi jeszcze wścieklizna macicy.
I na deser przekonanie o własnej zajebistości...
Jeśli masz same głupie baby w swoim otoczeniu, to znaczy, że mądre kobiety cię omijają. Oczywiście nie ma to żadnego związku z tym, jak się odnosisz do kobiet
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów