Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
specjalnie się zarejestrowałem żeby to skomentować: a do rzeczy to gówno się znacie, to nie jakiś garbus żeby przednia szyba trzymała się na uszczelce to raz a dwa to też nie szyba autosana h9 żeby można ją było wypchnąć z buta co w tym przypadku skończyłoby się pajączkiem na szybie, a dla czego?? bo jest przyklejona a szyby przyklejone da się albo wyciąć specjalnym drutem albo dać jej z buta jak w amerykańskich filmach akcji (ale cało z tego nie wyjdzie) albo jak w przypadku idioty z filmiku użyć spalinówki ale tak czy siak trzeba będzie wyciąć resztki szyby z ramy
Z taką polszczyzną, to wielki sukces, że pomyślnie udało Ci się przebrnąć przez proces rejestracji!
ale się spinacie na tej szybie,grat idzie do rozbiórki na części i szyba przeszkadza to ją wypierdzielił w ten sposób,co ma się z nią pierdolić jak matka z łobuzem,raczej jak by to chciał zrobić dla siebie czy kogoś innego nie skakał by tak po dachu
" Paaaanie, to nigdy rysy nie widziało "
Trudniej pewnie wyjąć uszczelke i wyjąc szybe.
Szyby na uszczelce proszę pana, to były w maluchu...
Tylko po co, skoro można od środka nogami się zaprzeć i sama wyskoczy? (
Prędzej panu bula wyskoczy, niż szyba.
specjalnie się zarejestrowałem żeby to skomentować: a do rzeczy to gówno się znacie, to nie jakiś garbus żeby przednia szyba trzymała się na uszczelce to raz a dwa to też nie szyba autosana h9 żeby można ją było wypchnąć z buta co w tym przypadku skończyłoby się pajączkiem na szybie, a dla czego?? bo jest przyklejona a szyby przyklejone da się albo wyciąć specjalnym drutem albo dać jej z buta jak w amerykańskich filmach akcji (ale cało z tego nie wyjdzie) albo jak w przypadku idioty z filmiku użyć spalinówki ale tak czy siak trzeba będzie wyciąć resztki szyby z ramy
Po części się zgadzam, po części nie. Nie ma opcji żeby wybić szybę z buta. Najlepszą opcją jest specjalna żyłka.
Przecież to nie szyba na uszczelkę. Te szyby są klejone i wycina się je, ale oczywiście nie w ten sposób, tylko drutem, struną itp.
Drutem to ty najwyżej możesz ciąć pajaca przed tą szybą i kumplami
Z taką polszczyzną, to wielki sukces, że pomyślnie udało Ci się przebrnąć przez proces rejestracji!