📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Raz w życiu kamerzysta nie dostał ataku epilepsji gdy gość skoczył i prawie dobrze wszystko nagrał, no może moment upadku nie jest dobrze uchwycony, ale widać postępy
No kurwa, nie ma to jak coś porządnego na głównej
Do tego prosto od Ruskich. Piwo jak nic
Do tego prosto od Ruskich. Piwo jak nic
Esiusz napisał/a:
Ustawilem sobie ten dzwięk w telefonie, i teraz mam fajny dzwonek jak dostaje sms'a
jak wyczyściłeś ze zbędnych stękań w tle to wrzuć tutaj
Nie wstawaj leżi nie wstawaj ! kurde butów nie miał od początku.. powinien być przekreślony na starcie a tu niespodzianka
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
NIezwykle zaimponowała mi osoba, która w 26 sekundzie zaczęła klaskać, reszta nie podłapała, że po takiej sztuczce należą się oklaski :/
Kurwa najbardziej bolał go zastrzyk...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów