📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Gdyby takie nuty leciały w kościele to zapewne chodziłbym tam co niedziele z uśmiechem na twarzy
Tazarr napisał/a:
ฬเεอžмล
zamknij dupę, pseudo interpretatorka kurwa od siedmiu boleści,
do kuchni..
Coś cicho... chyba na prawdę poszła
Prędzej można to nazwać jakimś techno-electro-draft punkiem, tak czy siak gówno jakich mało... wiele
czesiek181 z takimi produkcjami to pod mur i rozstrzelać tych raperów za te teksty.
Wyjebałbym autorowi tematu z głośnika za nazywanie tego dabstepem. I w ogóle za wrzucanie byle gówna które mu się w necie nawinie.
Nie wiem, czy autor nie edytował tematu, ale jeśli nie, to do wszystkich pierdolących że to nie jest dubstep, że tak napisał a to inne gówno srówno chuje muje dzikie węże, to wam kurwa oznajmiam, że to było kurwa pytanie retoryczne
Tytuł to Noizza - Idzie Mój Pan (Radio Edit)
Jakby ktos chcial sciagnac to zapraszam tu :
www63.zippyshare.com/view.jsp?locale=pl&key=26452778
Jakby ktos chcial sciagnac to zapraszam tu :
www63.zippyshare.com/view.jsp?locale=pl&key=26452778
Lol. Ja jakoś też jestem katolikiem i nie uważam tego w żadnym wypadku za urazę czy coś w tym stylu, a inni się rzucają jak murzyny na chleb D: (będzie ostrzeżenie :c)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów