18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
igła w powiększeniu
rolinka • 2012-11-24, 18:50
końcówka igły w powiększeniu:

lewy górny róg - nowa igła
prawy górny róg - igła użyta raz
lewy dolny róg - igła użyta dwa razy
prawy dolny róg - igła użyta sześć razy
Zgłoś
wojas30 2012-11-24, 22:20
Niech mi ktoś powie - jeśli ktoś jest w stanie upaść tak nisko by ładować w żyłę, to jeśli ma hajs na działkę to czy nie stać go na nową igłę? A może apteka nie po drodze?
Zgłoś
contowsky 2012-11-24, 22:26
a to igła lekarska czy nie?

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
pauauek 2012-11-24, 22:27
wojas30 napisał/a:

Niech mi ktoś powie - jeśli ktoś jest w stanie upaść tak nisko by ładować w żyłę, to jeśli ma hajs na działkę to czy nie stać go na nową igłę? A może apteka nie po drodze?

Nie jestem specem w tych sprawach, ale sądze, że polega to na tym jak np z lufką po ziole... Drugą sprawą jest, że dzielą się miedzy sobą tą strzykawką

contowsky napisał/a:

a to igła lekarska czy nie?

Nie to jest specjalna dla ćpunów

Dulce et decorum est pro patria mori
Zgłoś
Qudi79 2012-11-24, 22:57 1
@up

nie lekarska tylko stalowa

"Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Co do pierwszego - nie mam pewności." Albert Einstein
Zgłoś
aveja69 2012-11-25, 0:07 1
Przecież marihuane pije sie z herbata, każdy to wie ;p
Zgłoś
Amol.the.Herbal.Liquor 2012-11-25, 0:25 1
podpowiem ze ciekawy efekt też można zauważyć na żyletkach do golenia, jeśli wasz dzieciak ma taki zabawkowy mikroskop to się nada. zobaczycie różnice na grzbiecie ostrza po przecięciu dosłownie kilku włosów

pozdrawiam
Zgłoś
Dot 2012-11-25, 0:47
to chyba ktoś miał stalowe żyły jak się igła na nim zawinęła...
Zgłoś
Tco 2012-11-25, 10:44 2
Pierdolona manipulacja , ostatnie zdjecie jest w powiekszeniu , i pokazuje praktycznie sam czubek igly .Fuck you !

Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Zgłoś
ja37 2012-11-25, 11:11
HIV-a wstrzyka się inaczej
Zgłoś
A................N 2012-11-25, 13:44
Czekam na zdjęcie igły użytej 672 razy.
Zgłoś
aleks2002 2012-11-25, 14:18
@Tco tak używaj swojej igły nawet 100x, później sobie pooglądamy tutaj Twoje zdjęcia
Zgłoś
belax17 2012-11-25, 14:53
pierdolenie... mi jedna wystarcza średnio na 15 zabiegów
Zgłoś
Gonzoitano 2012-11-25, 23:48
sporadycznie walę w kabel, czasem po prostu nie chce się zasuwać do nocnej apteki to używa się jednej igły.
Jest różnica, z każdym następnym wkłuciem stępienie igły widać gołym okiem.
Zgłoś
Tco 2012-12-12, 11:16
aleks2002 napisał/a:

@Tco tak używaj swojej igły nawet 100x, później sobie pooglądamy tutaj Twoje zdjęcia

Pier..ol sie , ja inhaluje .

Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów