📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dziwne ze ich nie pokusiło kiedy wisząc na samych palcach wyprostować te paluszki i sprawdzić co się stanie
Sram pod siebie jak widzę takie zdjęcia, pod ziemią w przodku mam problem żeby wejść na drabinę i kotwić na wysokości 6m a co mówić takie ekstremale. Ja pierdolę
Dziwnie mnie w jajach kręci, jak patrzę na te zdjęcia.
Borys_ napisał/a:
jeden z jego wykonów, pewnie było ale warto przypomnieć w tym poście
Ktoś zna może tytuł utworu z filmiku?
Bila napisał/a:
O co ci chodzi,przecież napisał że na siłownie chodzi.
Huehueuhue dobre podsumowanie
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Jak pierdolnie to nikomu to i tak zbytniej różnicy nie zrobi, jak nie ten to inny rusek nas zabawi.
@Borys_, idź i otwórz słownik języka polskiego i znajdź słowo "wykon" .
Nie znalazłeś?
To teraz wracaj do przedszkola, bo się na leżakowanei spóźnisz.
Nie znalazłeś?
To teraz wracaj do przedszkola, bo się na leżakowanei spóźnisz.
jeden sra pod siebie ze strachu ze zaraz umrze jak mu nie zrobia np przeszczepu serca a drugi az sie prosi o to zeby sie zabic. Ciekawe czy bylby sklonny do takich "odwaznych" zabaw i tak bardzo by szanowal swoje zycie jak teraz po wygraniu z choroba typu rak
@Borys_, matka wie że ćpiesz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów