Hindusi próbują wypłoszyć schwytanego, zamkniętego w pomieszczeniu lamparta... 7 hindusów zostało rannych podczas wysoce zorganizowanej akcji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Hindusi próbują wypłoszyć schwytanego, zamkniętego w pomieszczeniu lamparta... 7 hindusów zostało rannych podczas wysoce zorganizowanej akcji.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda, że tych kotów jest tak mało.. nie ma czym regulować populacji gównoskórych,
Na każdym filmie z Indii setki ludzi na ekranie. I każdy z nich w jakimś momencie życia spłodzi kilka nowych, a już ich jest ponad miliard, co jest niepoważne i nierozważne. W ogóle wie ktoś jakim cudem Indie i Chiny mają taką populację i zechciałby w kilku zdaniach, bądź też w większej ilości wytłumaczyć mi to?
A ktos tu pierdolił ostatnio o jakims labradorze Zobacz sobie kurwa typie ten filmik. Twojego patologicznego labradorka to 3 osoby by uspokoiły , a tego kudłatego skurwiela cała wioska nie moze
poligon6 napisał/a:
Tylu chlopa i nie dali rady jednemu kotu.
U nas chłopi potrafili rozstawić fladry i zagonić cała watahę wilków i wybic kołkami. Potem jeszcze wytropić nory wybrać szczenięta obciąć im uszy i dostać za pare równowartość pensji. Wogóle wtedy dobrze za wilki płacono za waderę nawet dwukrotność pensji. i tak problem wilków w Polsce zniknął.
Hahhaah, dobra pizda z Ciebie zza komputera. Czterdziestoletni prawnicze który się kotków i piesków boi. Twój płacz jest kalectwem nawet to potrafisz spierdolic. I gnij dalej w zamkniętej piwnicy. 40 lat a jaką ofermą jesteś to mała bania.
poligon6 napisał/a:
oproszona locha. Przed wilkiem łatwiej się obronić niz przed szablami dzika. Tutaj nie ma materiału który by chronił przed poharataniem. Chyba ze jakieś spodnie z kewlarem czy inny wojskowy
I odezwała się bieda umysłowa i emocjonalna. Idź poligniot6 dalej wygłaszać swe mądrości między obciąganiem na plebanii.
saves napisał/a:
Potem tygrys mył zęby cały dzień, a niesmak w pysku nadal miał.
własnie dlatego lwy w Afryce liżą sobie dupy, żeby zabić posmak po murzynach
A ja ukręciłbym lasso ze 2-3 sztuki i próbował koteczka złapać :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów