Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja na przykład jestem za tym, żeby w podobny sposób dyskryminować katoli. Jakby nie patrzeć, to katolicyzm jest przyczyną znacznie większej liczby przestępstw niż jakkolwiek pojmowane "pedalstwo". Dlatego kocham kraje, w których ta zaraza jest ustawowo tępiona.
Pierdolnij się w łeb. Powiedz mi jakie przestępstwa wywołuje katolicyzm? Nie pamiętam, żeby mój dziadek oblał kwasem babcię za to, że wpierdoliła sobie kawałek szynki w piątek.
prawda jest taka, że w rosji też mają ujemny przyrost naturalny i muszą tępić zboczenia bo za 50 lat będą mieć samych gejów-emerytów i czeczenów(z tym że ci się rozmnażają bardzo dobrze)
Rozpierdala mnie ta retoryka na świecie panuje przeludnienie i głód a tu trzeba się rozmnażać jak jebane króliki. Jedyny sposób na utrzymanie takiej ilości ludzi to GMO a tego nie da się zrobić bo na GMO są patenty. Z pracą coraz trudniej. Coraz większa automatyzacja oznacza kurczenie się globalnego rynku pracy. Już przez to globalna ekonomia ledwo zipie. A tu za rogiem mamy drukarki 3D na których można robić niemal wszystko. Ale chuj ruchajmy się po to aby nasz kraj był silny. Chuj z tym że przez to ludzkość będzie miała przesrane. A czy nie zadaliście sobie pytania iż spadek dzietności właśnie wiąże się z naturalną potrzebą ograniczenia populacji ?? Może kurwa nie chcę tworzyć nowego życia tylko po to aby przebywało na takim popierdolonym świecie gdzie pieniądz jest ważniejszy niż życie ludzkie.
A na zarzut ze strony wiecznie pokrzywdzonych działaczy na rzecz praw zwierząt odpowiadam tak jestem kurwa rasistą.
prawda jest taka, że w rosji też mają ujemny przyrost naturalny i muszą tępić zboczenia bo za 50 lat będą mieć samych gejów-emerytów i czeczenów(z tym że ci się rozmnażają bardzo dobrze)
Prawo w Rosji nie zakazuje bycia gejem/lesbijką, tylko zabrania propagowania tego. Tak czy owak kiedyś rosyjscy homosie się zestarzeją i będą pobierać emeryturę od Matuszki Rassiji. Nie za bardzo zatem rozumiem co masz na myśli... żeby władza zmusiła gejów do żenienia się i robienia dzieci? Że władza zmusi lesbijki do rozkładania nóg przed heteroseksualnymi, zapewne jeszcze "rasowo czystymi" Rosjanami (przecież Czeczeńcy Cię bolą)? Spokojnie, homosiów zawsze jest tyle samo, a jeśli myślisz, że skuteczną propagandą można zmienić orientację, to znajdź mi kogoś, kogo przerobili .
@McMenel Oczywiście, problem tylko z tym, że prawie każde EUROPEJSKIE państwo ma ujemny przyrost naturalny. W głębokim chuju mam resztę świata, kiedy widać coraz silniejszą ekspansje na tereny zamieszkiwane przez ludność cywilizowaną (czy. Białych) żółtych azjatów i naszych przyjaciół z bliskiego wschodu o kolorze skóry gówna ja martwię się o los właśnie białej cywilizacji, która stworzyła ten świat.
A na zarzut ze strony wiecznie pokrzywdzonych działaczy na rzecz praw zwierząt odpowiadam tak jestem kurwa rasistą.
Ale to nie problem gejów że mniej dzieci się rodzi. To problem heteroseksualistów.
-kupiony hamburger McDonalda- lanie jednego rosyjskiego pedała
-kupiłeś colę w automacie- zamknięto rosyjskiego pedała
-zawsze płać kartą- im więcej tym większą manifestację rosyjskich pedałów spacyfikują
Widzisz jak łatwo każdy z nas może zmieniać świat na lepsze?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów