Nokia 3310 wytrzymała 20mm pocisk przeciwpancerny niszcząc go w drobny mak, tutaj sprawdzają wytrzymałość srajfonów na strzał ze skromnego 5,45mm
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Pierdolnijmy w to z SWD. Może być nawet Mosin.
pierdolona ciota. z pół metra zapierdolił tak chujowo za nisko i wyhamował pocisk deską , że nie wiem czy mam sie cieszyć że zniszczył tyle iGówna czy płakać że kilka ocalało.
PS: sam używam 6plus, nie polecam.
PS: sam używam 6plus, nie polecam.
Dałem ci piwo za pierwsze zdanie
Co do testów, to wszystkie by rozwalił, tylko pocisk trafił w drewno i kręty, nie ma to jak wydać kupę kasy i spierdolić strzał
Co do testów, to wszystkie by rozwalił, tylko pocisk trafił w drewno i kręty, nie ma to jak wydać kupę kasy i spierdolić strzał
kurwa w tej ameryce to nawet kałasz jest jakiś pedalski bo strzela 5.45 a nie jak u nas 7,62
Teraz 7.62mm AK-47, nic tego nie zatrzyma
zupełnie inaczej by było jakby te srajfony były połączone ze sobą, wtedy pocisk nie miałby tak łatwo.
Ja pierdole dowiedzcie się czegoś najpierw zanim farmazony zaczniecie pieprzyć. To nie AK47 tylko 74, które jest tak samo radzieckie jak klasyczny kałach. Czerwone inżyniery z fabryki kałasznikowa zmieniły kaliber z 7,62 na 5,45 żeby zwiększyć celność, bo poprzednik miał z nią spory problem. To nie żadne amerykańskie udziwnienie. Ruskie cały czas używają tego karabinka i jego wariacji. No ale w counter strike pewnie tego nie ma to nie wiecie.
No raczej nie.Nokia 3310 wytrzymała 20mm pocisk przeciwpancerny niszcząc go w drobny mak
Mogli jego koledzy ustawić się jak te srajfony i strzelać z Barrett'a M82A1 byłoby w chuj ciekawiej
Ja pierdole, co za matoł. Kuca 2m przed tymi srajfonami i jeszcze po desce jebnął....
Na filmiku widać jak nokia roztrzaskuje pocisk na kawałki i kurz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów