Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
odróżniasz punka od metalucha? Ja rozumiem mieć problem z odróżnieniem fana bluesa od fana jazzu po wyglądzie, ale punk i metalowiec to dwie różne bajki.
poruszylem sie bo nienawidze pseudointeligentow takich jak ty, ktorzy pier..la o byciu tolerancyjnym, szczyca sie swoja kultura osobista i uwazaja sie za najmadrzejszych, a to wszystko dlatego, ze w od najmlodszych lat szkolnych byli najnizej w hierarchii i przetrwali tylko dlatego, ze mamusia im powtarzala zeby sie nie przejmowali, i ze sa madrzejsi i zeby sie uczyli zeby pokazac, ze sa lepsi. potem takie niedoroby bezwzglednie akceptowane i otaczane miloscia przez rodzicow zaczynaja sluchac ambitnej muzyki, ogladac ambitne filmy itd. az w koncu trafiaja wszyscy razem na jakis ch...wy kierunek studiow typu politologia, gdzie moga cieszyc sie swoja alternatywnoscia, elokwencja, oczytaniem a przede wszystkim ciotowatoscia. oczywiscie na forum mozesz pokazywac jaki to jestes zdustansowany i lepszy od wszystkich, a w normalnym zyciu boisz sie wyjsc po bulki do sklepu. tu broniac tych brudow na prawde blysnales. jesli uwasz ze trzeba swoim ubiorem zwlaszcza tak zje..nym jak prezentowac swoje poglady to gratuluje. ty pewnie robisz sie na hipstera w rurkach z ray banami na nosie jak przystalo na rasowego geja-nieudacznika. zyj dalej zludzeniem swojej zajebistosci, i tlumacz sobie ze nie chodzisz na dobre imprezy, bo tam sa same glaby, ze nie uprawiasz sportu bo to zajecie dla prymitywow. przeciez i tak w podswiadomosci wiesz ze jetes frajerem.
Gratuluję błyskotliwej psychoanalizy doktorze Freud
ten ~tip.top sam o sobie pisze to naprawde jakis tepy gosc najpierw obraza skejtow dresow itd a potem pisze ze tak robia napinacze z internetu... typ z parowa w dupie
Rodzice Cie nie nauczyli, że jak dorośli rozmawiają to powinieneś siedzieć cicho? Zapomnieli Ci też wspomnieć o interpunkcji Jak chcesz zabierać głos, to chociaż pisz z sensem
Zachowaj dla siebie takie komentarze, ktore sa zalosnym skowyten osoby, ktorej osiagniecia zyciowe mozna zliczyc na placach jednej reki(przyjalem taki sam tok dedukcji, ktorym nas tutaj obadrowales milosiernie...), chlopie zyjemy w kraju, ktorego podstawy sa regulowane po pierwsze prawnie, po drugie troche mniej precyzyjnie-przez sumienie, mowiacprosciej normy maja byc takie, abyzylo nam sie dobrze w normalnym kraju.
Niestety sila fizyczna, stala sie egzotyka dla ludzi, ktorzy nie potrafia sobie radzic z rzeczywistoscia, najczesciej sie tego wypierajac. Pewnie sie ze mna nie zgodzisz...heh
Skad to wiem? Przyjalem dokladnie taka sama metode rozumowania jak twoja, chce ci pokazac do jakich uproszczen to prowadzi, jakie uoglnienia bywaja szkodliwe i ograniczajace i czasem sa irrelewantne.
Dalej idac, nie wiem skad u ciebie taka niechec do metalowcow, byli, sa i beda i chlopie ziejac nienawiscia tego nie zmienisz, mozesz nabawic sie jedynie wrzodow zoladka, badz choroby wiencowej-nalezy postawic sobie pytanie, czy warto?
po ch*J moj wywod? bo bardzo nie lubie ignorancji i glupoty.
@jatsko.
Zachowaj dla siebie takie komentarze, ktore sa zalosnym skowyten osoby, ktorej osiagniecia zyciowe mozna zliczyc na placach jednej reki(przyjalem taki sam tok dedukcji, ktorym nas tutaj obadrowales milosiernie...), chlopie zyjemy w kraju, ktorego podstawy sa regulowane po pierwsze prawnie, po drugie troche mniej precyzyjnie-przez sumienie, mowiacprosciej normy maja byc takie, abyzylo nam sie dobrze w normalnym kraju.
Niestety sila fizyczna, stala sie egzotyka dla ludzi, ktorzy nie potrafia sobie radzic z rzeczywistoscia, najczesciej sie tego wypierajac. Pewnie sie ze mna nie zgodzisz...heh
Skad to wiem? Przyjalem dokladnie taka sama metode rozumowania jak twoja, chce ci pokazac do jakich uproszczen to prowadzi, jakie uoglnienia bywaja szkodliwe i ograniczajace i czasem sa irrelewantne.
Dalej idac, nie wiem skad u ciebie taka niechec do metalowcow, byli, sa i beda i chlopie ziejac nienawiscia tego nie zmienisz, mozesz nabawic sie jedynie wrzodow zoladka, badz choroby wiencowej-nalezy postawic sobie pytanie, czy warto?
po ch*J moj wywod? bo bardzo nie lubie ignorancji i glupoty.
szanowny kolego, zgadzam sie w 99% z twoja wypowiedzia. sa w niej pewne niescislosci. po 1. mylisz sie jezeli zakladasz ze jestem za obecnoscia jakichkolwiek przejawow przemocy fizycznej w naszym zyciu spolecznym, gdyz sam studiuje na kierunku, po ktorym bede pracowal i robil rzeczy bedace zaprzeczeniem przemocy fizycznej, niestety tobie twoje mozliwosci intelektualne pozwalaja jedynie na marzenia o dostaniu sie na takie studia, to tyle na temat moich osiagniec, dalem ci tylko przyklad, bo za najwazniejsze osigniecia uwazam te w zyciu osobistym. po 2. metalowcy sa zwyrodnieniem. juz swoim wygladem odpychaja normalnego czlowieka, jakos strasznie mnie nie denerwuja, a twoje slowa ze sa i beda i nie ma po co sie tym przejmowac, nie maja zadnego sensu. tak samo na tym swiecie sa mordercy, pedofile, gwalciciele, zlodzieje jak i ludzie krorzy swoje problemy rozwiazuja przemoca fizyczna, po chuj przez 3 tysiace lat ksztaltowalo sie prawo i ustroj ktore nas przed nimi chronia, po prostu oni" byli sa i beda" nie przejmujmy sie tym. po 3 twoj post mogles zakonczyc na slowach"po chuj moj wywod?", wtedy nie musialbym ci odpisywac bo wszystko byloby od razu jasne
sam studiuje na kierunku, po ktorym bede pracowal
haha, przaśny żarcik
metalowcy sa zwyrodnieniem. juz swoim wygladem odpychaja normalnego czlowieka
tak samo jak np skejci w tych swoich workowatych ubrankach o 5 rozmiarów za dużych i jarających się banalnymi tekstami o paleniu albo wrzucaniu na policję... JP na 100% no nie zioooooom
haha, przaśny żarcik
tak samo jak np skejci w tych swoich workowatych ubrankach o 5 rozmiarów za dużych i jarających się banalnymi tekstami o paleniu albo wrzucaniu na policję... JP na 100% no nie zioooooom
przasnym zarcikiem moze byc twoj zywot co najwyzej, tak sie sklada, ze prace mam zagwarantowana tutaj, choc zawsze moge wyjechac na zachod, tak jak robili to inni po ukonczeniu mojego kierunku, tylko, ze nie zamierzam sie wypinac na, kraj ktory inwestuje tyle kasy w moje wyksztalcenie
troche sie zagalopowales z tym ziomem, nie twoja liga chlopcze, i wroc do swojego pierwszego posta gdzie zarzuciles mi nie tolerancje wobec kazdego kto jest inny a teraz jedziesz po skejtach, od kogos jebie tu hipokryzja
Jak masz zamiar dalej się chwalić, jaki to Ty zajebisty jesteś, to pisz na pw i nie zaśmiecaj już tematu, bo Twoje, na pewno pasjonujące życie nikogo kurwa nie interesuje.
jatsko napisał/a:
poruszylem sie bo nienawidze pseudointeligentow takich jak ty, ktorzy pier..la o byciu tolerancyjnym, szczyca sie swoja kultura osobista i uwazaja sie za najmadrzejszych, a to wszystko dlatego, ze w od najmlodszych lat szkolnych byli najnizej w hierarchii i przetrwali tylko dlatego, ze mamusia im powtarzala zeby sie nie przejmowali, i ze sa madrzejsi i zeby sie uczyli zeby pokazac, ze sa lepsi. potem takie niedoroby bezwzglednie akceptowane i otaczane miloscia przez rodzicow zaczynaja sluchac ambitnej muzyki, ogladac ambitne filmy itd. az w koncu trafiaja wszyscy razem na jakis ch...wy kierunek studiow typu politologia, gdzie moga cieszyc sie swoja alternatywnoscia, elokwencja, oczytaniem a przede wszystkim ciotowatoscia. oczywiscie na forum mozesz pokazywac jaki to jestes zdustansowany i lepszy od wszystkich, a w normalnym zyciu boisz sie wyjsc po bulki do sklepu. tu broniac tych brudow na prawde blysnales. jesli uwasz ze trzeba swoim ubiorem zwlaszcza tak zje..nym jak prezentowac swoje poglady to gratuluje. ty pewnie robisz sie na hipstera w rurkach z ray banami na nosie jak przystalo na rasowego geja-nieudacznika. zyj dalej zludzeniem swojej zajebistosci, i tlumacz sobie ze nie chodzisz na dobre imprezy, bo tam sa same glaby, ze nie uprawiasz sportu bo to zajecie dla prymitywow. przeciez i tak w podswiadomosci wiesz ze jetes frajerem.
Przeczytałem wróżbę z fusów mojego luźnego komentarza i muszę przyznać że masz niezłą wyobraźnie, ale na przyszłość sprawdzaj dokładniej kto komentuje twoje wypowiedzi. Nic mnie nie łączy z autorem posta o dresach skejtach itd. Nikomu tutaj nie wciskam głodnych kawałków na temat tolerancji ... możesz sobie nienawidzić kogo tam chcesz, mnie to lata.
Tylko błagam nie pisz kolejnego scenariusza na czyjś temat bo marnujesz przede wszystkim swój czas, bo ja mogę to ewentualnie przeczytać lub nie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów