Pewien pan z odpowiedniej perspektywy wygląda całkowicie normalnie, ale z innego kąta już jest niespodzianka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ePeeL napisał/a:
Polityka wjebana do losowego tematu. Za to powinien być jakiś order bycia zjebem. Już Ci penisek urósł z 3 cm do 4 cm, bo zwyzywałeś grupkę ludzi?
Debile to nie są ludzie. Ludzie używają mózgu, tym się różnią od nieludzi.
solltys napisał/a:
Przejebana sprawa obcinać takiego za marne 10 dolców, dotkniesz maszynką/nożyczkami nie tak jak potrzeba i odpowiadasz za zabójstwo.
Wypadek przy pracy...
Chyba, że to byłby syn Piotrowicza... wtedy morderstwo z premedytacją. Dożywocie
Velture napisał/a:
Półmózg... Typowy wyborca PO.
i PO i PISuaru i N.owośmiesznej i Razem i całej pozostałej reszty tych socjalistów którzy łapią się na kiełbachę wyborczą serwowaną za pieniądze wyborców
dobry fachowiec samochodowy by to naprawił pianka szpachla i panie nowiuśki jest
ePeeL napisał/a:
Polityka wjebana do losowego tematu. Za to powinien być jakiś order bycia zjebem. Już Ci penisek urósł z 3 cm do 4 cm, bo zwyzywałeś grupkę ludzi?
Nie urósł mu, to tylko podniecenie, trochę czasu minie, opadnie i znów będzie te 3 cm.
Velture napisał/a:
Półmózg... Typowy wyborca PO.
Przecież pis i po to jedno i to samo i tylko banda zjebów tego nie widzi.
typowy wyborca PiS jak listy wskazują to jest na hardzie, bo zazwyczaj są to martwi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów