18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
klaki26 2014-06-15, 16:11 1
Jakaś nieudolna próba naśladowania Steve'a Kardynala
Zgłoś
johny77777 2014-06-15, 16:16 1
Kurwa dziecko na to patrzy. Nie dość, że nasz Pan i zbawca pokarał go takim kolorem skóry a nie innym to jeszcze musi patrzyć na pedalską pszczołę.
Zgłoś
zetor06 2014-06-15, 16:29 1
jakim cudem takie "coś" weszło do metra? przecież to się nie nadaje na nawet na małpe a co dopiero na człowieka... tylko dzieci się tam zgorszyły...
Zgłoś
kszh19 2014-06-15, 16:31 1
I pedały chcą mieć takie same prawa jak ludzie....
Zgłoś
PanJakub 2014-06-15, 17:22 1
Kurwa mać. No i jak takie dziecko w wieku kilku / kilkunastu lat naogląda się tu i ówdzie takich spierdolonych pedałów a potem pójdzie do szkoły i tam mu powiedzą, że to przecież zupełnie normalne i trzeba takich ludzi szanować (bla, bla, bla), to jak myślicie, co kurwa będzie się działo za lat kilkanaście / kilkadziesiąt?
Jebany cwel. Wkurwiłem się.
Zgłoś
SuperMotorzysta 2014-06-15, 17:25 1
I to jest to co my chłopaki z sadolka lubimy oglądać najbardziej! Więcej takich wrzut chłopaki
Zgłoś
Kubuleki 2014-06-15, 18:47 1
SuperMotorzysta napisał/a:

I to jest to co my chłopaki z sadolka lubimy oglądać najbardziej! Więcej takich wrzut chłopaki

Teraz to pojechałeś, I'm outta here.
P.S. Zdecydowanie baba z kutachem > to coś, chociaż sam preferuje tylko cipki.
Zgłoś
panmorda 2014-06-15, 19:53 1
Koleś ma większe jaja niż każdy z tych co by mu chcieli wpierdolić...
Ach to wychowanie półgłówków... oczywiście przez półgłówków

PanMordaTV kanał na YT
Zgłoś
BmaC 2014-06-15, 20:33 2
panmorda napisał/a:

Koleś ma większe jaja niż każdy z tych co by mu chcieli wpierdolić...
Ach to wychowanie półgłówków... oczywiście przez półgłówków

jaja? toś dojebał. to, że np. ja bym tego nie zrobił nie oznacza, że nie mam jaj tylko dowodzi mojemu zdrowemu rozsądkowi. to jest śmieszne jak ktoś musi coś takiego zrobić bo np. przegrał zakład ale w małym gronie osób wtajemniczonych (czyt. przy kumplach) a nie wśród ludzi W TYM MAŁYCH DZIECI. kurwa mać...
a ten koleś nie ma jaj tylko jest nieźle popierdolony. psychopaci nie mają wstydu i niczego się nie boją...

czy nie możemy żyć w normalnym kraju?
Zgłoś
orzechuuuu 2014-06-16, 11:15 1
Napierdalałbym to ścierwo dopóki nie zamieniłoby się w krwawą papkę, pedalstwo do gazu, wszelkie kurwa.
Zgłoś
issues182 2014-06-18, 22:53 1
Zakleić mu dupę kropelka, napoić rycyną i czekać az zdechnie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów