Smutna prawda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
🔥
Kłopoty myśliwego
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiec Kurd który ma u mnie na rynku budkę z kebabem dostał na nią pozwolenie od rządu PO za zdradę swojego narodu...
Nic dziwnego, że kolesie muszą ryć fizycznie bo do czego innego się nadają?
Nic dziwnego, że kolesie muszą ryć fizycznie bo do czego innego się nadają?
A ja się z nimi zgadzam. Może nie we wszystkim ale co do ciapatych skurwysynów mają 100% racji.
Znajomy mi kiedyś opowiadał (kolega wiarygodny, ale ręki sobie uciąć za te info nie dam), że swego czasu Czeczetkowicz pracował w Leroy Merlin w Białymstoku, gdzie na pytanie klientki czym można palić w kominku, odpowiedział jej że np. Żydami ; D
hahah śmiać mi się chce gdy te doprawiane na siłe teorię, że niby mamy pracowac na budowie, pic piwo, żeby nas zniewolić, i niby to jest od góry zaplanowane...hahah
co to za grube kloce?
Yntelygencja wielka która gada na innych, że są darmozjadami a sami nigdzie nie pracują bo rączek nie chcą pobrudzić. Czeczetkowicza wypierdalali z każdej pracy bo się nie nadawał to zajmuje się jakąś głupią działalnością i zgrywa głos ludu. W czasach w których każdy menel może zrobić magistra oni się chełpią swoimi śmiesznymi tytułami.
Byłem nawet skłonny im uwierzyć ale jak magister i doktor powiedzieli "fakt autentyczny" to autentycznie ich wyśmiałem.
.....pseudo inteligenci , fakt autentyczny!! co to jest fakt autentyczny ?
To chyba jakiś żart-prowokacja. Nie wierzę żeby ktoś naprawdę mógł być takim kretynem jak ci dwaj... Nawet jakby do PISu należał i słuchał radia Maryja...
MCMenel jak zwykle komentarz gówno warty, a idioci stawiają piwa...
Polecam wgłębić się w tematykę Tureckich imigrantów w Niemczech.
Polecam wgłębić się w tematykę Tureckich imigrantów w Niemczech.
Cześć, co sądzicie o średniowiecznych krucjatach w tle wydarzeń z Europy? Może przydało by się zrobić powtórkę z historii i pozbyć się problemu, a może dalej tolerować narzucanie nam swojej kultury i obyczajów.
Co o tym myślicie?
Co o tym myślicie?
Hmm, no jakby nie patrzeć krucjaty to domena chrześcijan. Wtedy to nawet do wyprawy dziecięcej się posunęli.
Moim zdaniem krucjata to nie najgorszy pomysł, ale jednak nie humanitarny. Są inne rozwiązania tego problemu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów