Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja na swojej imprezie firmowej, tzw. intergacyjnej poznałem swoją żonę. Integracja trwała, kurwa, do rana.
A potem się obudziłeś , bo się zesraleś
Ale wysyp desperatów. NIE WIERZĘ, że komuś może podobać się taki grube babsko. NIE-WIE-RZĘ!!!!
Lepiej grube babsko niż walenie konia do swojej matki, co nie?
Lepiej grube babsko niż walenie konia do swojej matki, co nie?
Nie wiedziałem, że masz tylko taki wybór. Współczuję. Oby przynajmniej twoja matka nie była tak utuczona bo nie rozróżnisz.
Tyś chyba grubej lochy nie widział... To kurwisko to nawet nadwagi nie ma...
wal dalej konia pedaleAle wysyp desperatów. NIE WIERZĘ, że komuś może podobać się taki grube babsko. NIE-WIE-RZĘ!!!!
Ale wysyp desperatów. NIE WIERZĘ, że komuś może podobać się taki grube babsko. NIE-WIE-RZĘ!!!!
Nie-wie-rzę ? tak to akcentują pedały na trzecią sylabę
Ja na swojej imprezie firmowej, tzw. intergacyjnej poznałem swoją żonę. Integracja trwała, kurwa, do rana.
jak to mój ojciec mawiał "porządne panny za mąż nie wychodzą"
[ Dodano 2024-11-26, 00:58 ]
Lepsza taka niż walenie konia do ciapatej kurwy mia khalify
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów