📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Gracjan aaaaaaaaaaaaaaaaaaa szaleństwo!!!
Jakże oryginalnie się reklamującym (swego czasu):
3 min drogi "z buta" od rezydencji pana Palikota, więc nie dziwne
a ja się pytam jakie kurwy i pómózgi postawiły tyle piw !!!!!!!!!!!!!!!!!! KURWA MAĆ niech zczezną w piekle allbo zgłoszą się do mnie, broniąc swego zjebanego zdania zginą niechybnie pod ostrzem mojej katany !!!
Kiedyś żeby być rozpoznawalnym trzeba było mieć talent, dziś wystarczy być debilem i nie mieć wstydu.
Ja pierdole, co się dzieje z tym światem...
Ja pierdole, co się dzieje z tym światem...
up zmierza ku końcowi z każdym dniem coraz szybciej.
ja pierdole i jak tu zyc na tym swiecie z takimi kurwa pierdolonymi debilami kurwa nie wiem na prawde nie wiem po I robia z jebanego debila ktory by kurwa zginal w starozyntej Sparcie odrazu bo by sobie w zyciu nie poradzil i by zdechl z glodu po II ci co lansuja tego debila nie sa wcale od niego madrzejsi po III zeszmacenie sie przed kamera tych glupich pizd ktore sie urwaly z lancucha i wybiegly z kuchni
po prostu
po prostu
Swoją drogą to bardzo ładne te 3 panie.
sadictic calkiem na psy zszedl a rok temu pisalem ze jescze tylko jego brak i smietnik mamy kakretny
Beat miał potencjał póki ten baran nie zaczął śpiewać
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów