Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to prawda ale jednocześnie rządzi znacznie lepiej i skuteczniej niż wszyscy jego poprzednicy razem wzięci ...
O człowieku ale żeś odleciał. Przyznaj się że jesteś jego chłopakiem albo jesteś morawieckim innego wytłumaczenia nie widzę
Przeczytajcie o "Operacji BUŚ".
Widzę, że ruskie trole rozgrywają Was jak chcą - z opozycją na czele (no bo przeciez ten cymbał Brejza jest podpisany na zdjęciach). Sprawdza się to co pisał Wolski w książce. Ktoś zrobił prowokację dając rzekomo rozbrojoną broń, która jednak była uzbrojona (moze nawet był to zamach - chuj wie bo ruskie cwele mają swoich agentów wszędzie) a gawiedź ciśnie w komendanta zamiast poszukac przyczyny gdzies głebiej. Zachowujecie się gorzej niż moja matka, która napierdala tvn 24/7 a potem ze zlasowanym mózgiem klaszcze widząc debila biegającego po białoruskiej granicy z pizzą....jprdl
Zganiać niedojebanie umysłowe komendanta na ruskich agentów widzę,że cała rodzinę masz opętaną matka tefałen 24 ,Ty wszędzie widzisz ruskich angetów.A siostra pewnie robi laskę kosmitom?
Widzę, że ruskie trole rozgrywają Was jak chcą - z opozycją na czele (no bo przeciez ten cymbał Brejza jest podpisany na zdjęciach). Sprawdza się to co pisał Wolski w książce. Ktoś zrobił prowokację dając rzekomo rozbrojoną broń, która jednak była uzbrojona (moze nawet był to zamach - chuj wie bo ruskie cwele mają swoich agentów wszędzie) a gawiedź ciśnie w komendanta zamiast poszukac przyczyny gdzies głebiej. Zachowujecie się gorzej niż moja matka, która napierdala tvn 24/7 a potem ze zlasowanym mózgiem klaszcze widząc debila biegającego po białoruskiej granicy z pizzą....jprdl
Wyciągnij ten kij z dupy bo ci uwiera i pierdolisz kocopały z TVP
Wyciągnij ten kij z dupy bo ci uwiera i pierdolisz kocopały z TVP
Nie rozumiem co ma we łbie gość/gościówa nadal popierająca organizację przestępczą będącą u władzy.
Wybór między KO a PISS to wybór między grypą a zaawansowanym nowotworem trzustki.
Nie rozumiem co ma we łbie gość/gościówa nadal popierająca organizację przestępczą będącą u władzy.
Wybór między KO a PISS to wybór między grypą a zaawansowanym nowotworem trzustki.
Jakby nie nazwać to wciąż tylko skończony idiota wybiera sobie z własnej woli chorobę i zasługuje na kiłę. Nie ma na takie zachowanie usprawiedliwienia.
Jakby nie nazwać to wciąż tylko skończony idiota wybiera sobie z własnej woli chorobę i zasługuje na kiłę. Nie ma na takie zachowanie usprawiedliwienia.
Jestem wystarczająco duży by wiedzieć, że do polityki ciągną wyłącznie skończone kurwy. Do tego się dorasta, trzeba też odciąć kuca, mieć za sobą młodzieńczą opryszczkę, pierwsze golenie twarzy, seks i mutację.
To wina tuska, opozycji i afrykańskiego pomoru świń. A tak serio to w każdym poważnym kraju po czymś takim kretyn wyleciałby na zbity pysk. Tymczasem u nas...prezydent Dudopis przyznał mu order Virtuti Militari
Pis to stan umysłu.
W normalnym kraju to Tusk by już siedział i jego ekipa od kilku lat. Ale my nie mamy normalnego kraju bo rządzi kasta sędziowska
Bo taka prawda Kaczyński to nieudacznik, nigdy nawet nie był za granicą, sam nie robi zakupów w dodatku krypto pedał, człowiek który nie ma pojęcia o normalnym świecie, żyje swoimi urojeniami i strachem przed wszytskim i taki ktoś rządzi naszym krajem
Jaki kraj, taki dyktator.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów