niektórym zwykła maszyna wystarczy żeby imprezę zrobić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w Polsce autostrad brak a oni dobrą kopareczkę marnują na jakieś wygłupy. Od przepychu i czasu wolnego im się w dupach poprzewracało.
i co może jeszcze to wszystko na trzeźwo 0.o
p.s:zajebista operatorka koparki wie jak drążkami sie obsługiwać (1:11)
p.s:zajebista operatorka koparki wie jak drążkami sie obsługiwać (1:11)
A u nas zaraz by było pierdolenie ze zanieczyszczajo wode i policja by zaraz taką impreze zwineła.
Bo łatwiej takim mandaty wpierdolić niż kiboli po Krakowie gonić !
Bo łatwiej takim mandaty wpierdolić niż kiboli po Krakowie gonić !
Ahh te bananowe filmiki... już rozmowy w toku są bardziej konkretne od tego.
troflix napisał/a:
Koparka 210G LC John Deere
Cena (za rocznik 2012) 188000$ ;D
zwykla maszyna, kurwa -_-
tak - to zwykła koparka
wiesz co by się działo jakby im "pożyczyć" np taką:
@up nic, bo jest za wolna
Co to za muzyczka w tle ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów