📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wyższa sztuka melanżu
karły powinny być czarne! Żeby było widać czy nie podciągają towaru.
W Ameryce koleś ma firmę która wynajmuje karłów jako obsługę kelnerską na imprezy - zapytacie: kto by chciał karły za kelnerów na imprezie? Otóż chyba ktoś się znalazł bo ma zaklepane terminy na cały rok do przodu!
skubany potrafił sie bawić, pewnie umierając na AIDS nie żałował niczego...
Karły to najbardziej dyskryminowana grupa. Z tranzystorów, pedryli itp. śmiać się nie wolno, za to z karłów ryją wszyscy od prawa do lewą.
JebacToGowno napisał/a:
karły powinny być czarne! Żeby było widać czy nie podciągają towaru.
Karły powinny nie wychodzić z ziemi i dalej kopać za Mithril’em.
taka karlica by mogła opierdalać Ci pałe w momencie kiedy ty waliłbys koks z jej głowy czy to nie jest wspaniałe ?
Najciekawsza impreza na sadisticu
zmarnowałem 22 znaki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów