- zbieraj na in vitro bezpłodna kurwo
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Faktycznie coś jest nie tak z portalem.
Jestem pewny że i ten post Szanowni moderatorzy usuną.
Dlatego powiem tak gimnazjaliści nie powinni zostawać moderatorami, dla nich nk dobranocka i do łożka.
Chociaż zesłanie ich na sybir mi sie podoba
Hihihihihihihi.
Pan 'kurwa-jaki-ja-jestem-dorosły'
Nie pusek89, to osba, która uwielba sie chwalić tym, że czytała dany kawal na innej stronie. Albo że coś gdizes widziała. Ogólnie damozjad który nie zamiescil ani jednego tematu. Ale wie lepiej jaki jest sadistic i co jest na nim najlepsze
Nieprzeniknioną tajemnicą jest dla mnie to, w jaki sposób niektóre materiały lądują na głównej, co za moderatorzy to dopuszczają
I jeszcze msg do Kama, autora tematu i pewnie twórcy tego jakże zaskakującego dowcipu:
@Kam, przeglądam sobie dzisiaj główną i chciałem Ci tylko napisać: Jak masz chujowy dzień, to nie napierdalaj proszę sucharami jak ocipiały. Raz ujdzie, dwa razy... No ok, zdarza się... Ale cały wysyp tanich kawałów jest tak zły, jak cała dyskografia Feela - no tego się po prostu nie robi. Skompiluj to w jeden temat i może uda się go wtedy przeoczyć... I uwierz mi, parę przekleństw jeszcze nie robi z Ciebie kozaka, egzamin gimnazjalny wciąż przed Tobą.
raz ujdzie, dwa razy? pokaż mi przebrzydły pedale gdzie wrzuciłem jakiś kawał, jest to pierwszy kawał jaki dałem na ten portal, a egzamin gimnazjalny pisałem wcześniej od ciebie (patrząc na twoj wiek to o rok, chyba że przyjebałeś parę razy w podstawówce lub gimnazjum). Jak juz pisałeś że jedno konto w jedną czy w drugą stronę to proszę skasuj konto na sadisticu a zostaw sobie epulsa i sweetbrokacik. a teraz wykurwiaj