📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
cycuszek pierwsza klasa
pewnie zrobiła sobie cycki i chciała je pokazać, a nagranie jebie fejkiem,
za silikon piwa nie daję
za silikon piwa nie daję
MaszAyahuaskę napisał/a:
to nie jest silikon... Jestem Ekspertem
Chuja widziałeś, owszem, mogłyby być cycki naturalne, w to uwierzę,
ale nie tak zachowuje się kobieta, dla której, obnażanie, stanowi temat adekwatny, do jej zachowania
popatrz na jej mimikę, brak naturalnego zachowania / w takim przypadku złość i wkurwienie, ale nagrywanie jej nie stanowi jak widać problemu , oraz jeszcze w huj innych dla normalnej kobiety, reakcji........./
pewnie się mylę jednak
Nie wiadomo czy ma robione cycki, ale zmienia to faktu, że są zajebiste. Jak mam się odkochać? Zwalenie nie pomaga. Eksperci, jakieś rady?
To wy nie widzicie, ze to jakiś tajski transwol a te sylikony bite już z 3 raz ?
Kuczos napisał/a:
To wy nie widzicie, ze to jakiś tajski transwol a te sylikony bite już z 3 raz ?
Trudno, do widoku bab z kutasami po tylu latach już się przyzwyczaiłem. Daj ktoś namiary
HiHtitmamnan napisał/a:
Trudno, do widoku bab z kutasami po tylu latach już się przyzwyczaiłem. Daj ktoś namiary
Kurwaaaaaaaaaaaaaaaa!
Nie ma czegoś takiego jak baba z kutasem
Masz faceta z cyckami!
AyCaramba napisał/a:
to jeszcze mógłbyś zapętlić https://www.sadistic.pl/chodz-jebniemy-selfie-z-dziubkiem-vt476827.htmObrazek
Jak ktoś nie zdążył to można zapętlić
Cóż za Piękny cyc !!! oby huja nie było pod deska bo szabla obetnę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów