Pokrótce, pijany pasażer zesrał się na marynarkę Stewarda wracającego do warszawy Embraerem 175 Polskich Lini Lotniczych LOT
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
emperorzbigniew napisał/a:
Embraer 175 a na fotce 737 max 8. Nie żebym tam się czepiał....
Aczkolwiek sama zawartość nagrania jest cudowna
Max 8 tylko do zdjęcia poglądowego. Słychać pod koniec jak kapitan mówi 'Lima india Lima słucham' podawał znak wywoławczy Embrera o znakach SP-LIL
Właśnie zdałem sobie sprawę, że mam prawie 30 lat na karku i jeszcze nigdy nie leciałem samolotem.
Insaner napisał/a:
Różnica jest taka, że nie dostanie się prince polo i wody..
Aktualnie dają Grześki mini a poza wodą jest też kawa lub herbata - więc warto!
zielins napisał/a:
Aktualnie dają Grześki mini a poza wodą jest też kawa lub herbata - więc warto!
No jeśli dają nawet herbatę to zupełnie co innego... jednak dopłacę te 500zł do każdego przelotu.
Kriuk napisał/a:
Właśnie zdałem sobie sprawę, że mam prawie 30 lat na karku i jeszcze nigdy nie leciałem samolotem.
Obecnie (jak minie koronapsychoza oczywiście) nie jest to jakiś ekskluzywny środek transportu. Bilety można kupić i po kilkadziesiąt złotych. Pierwsze 2, 3 loty fajna zabawa, potem jedyne co w tym wszystkim jest fajne to moment startu, lądowania i ładne widoki (pod warunkiem że siedzisz przy oknie). Poza tym ten środek transportu jest strasznie nudny ze względu na to ile czasu poświęca się na sam proces dostania się na lotnisko i do samolotu, a ile faktycznie się podróżuje.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Pierdolisz...
Wiec mówisz, że lubisz się pierdolić z Ryśkiem Czarneckim
kiedy odkupisz marynarkę stewardowi?
McQurwa napisał/a:
Wiec mówisz, że lubisz się pierdolić z Ryśkiem Czarneckim
kiedy odkupisz marynarkę stewardowi?
Mogłeś milczeć, nie skorzystałeś... Może zmienisz nick na McDown???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów