Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To że jego widoczne IP jest z Polszy nie oznacza że faktycznie fizycznie się u nas znajduje.
Jest wiele płatnych onuc jak i ludzi którzy tylko mają podobne poglądy, nie wiadomo do końca kto jest kto. Ale akurat podejrzenie że Siriuz = Manolito666 = dżonyłojlker ma chyba najmocniejsze przesłanki. I jako osoba myśląca, do każdego z tych kont ma inną legendę. Ale zbyt wiele jest cech wspólnych.
Siedzę sobie w pięknej słonecznej Soczi, palmy, cieplutko, szybkie kobiety bljat. No i mam taką małą maszynkę na korbkę, jak zakręcę 2 razy to mam polskie IP, a jak 3 razy, to wpierdalam się na konto dowolnego użytkownika Sadistic.pl i piszę co chcę.
Też kiedyś zakurwiłem byłej jak znalazłem ją w barze z jakimiś fagasami niestety pobili mnie ale co dostała to moje, na odchodne jeden prosty i sierp, jak na filmie poleciała w górę hehe
wstawaj zesrałeś się
wyjedź do tego kacapowa jak tak kochasz ich "kulturę", po co tu cierpisz w zgniłej Europie
Nie muszę wyjeżdżać, wystarczy, że wyjdę z piwnicy na miasto i już słyszę tę ich zwierzęcą mowę i widzę te neandertalskie mordy.
Następnym razem dla wzmocnienia efektu, napiszę coś o kapitalistycznych imperialistach, skoro nawet "amerykański film" wywołuje takie reakcje
tylko ,,,,frajer,,, bije kobietę
Dlatego on jej nie bił, tylko jej szklanką zajebał
Ciekawe czym zasłużyła na oberwanie szklanka. Dobra Blizne będzie miała.
Obstawiam, że przyłapali ja na zdradzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów