Więcej:
Reszta w komentarzach.
Brakuje jeszcze tych wszystkich samobójców na słupach elektrycznych, rozdzielnicach, transformatorach itd. Przecież to część ich tradycji.
Brakuje jeszcze tych wszystkich samobójców na słupach elektrycznych, rozdzielnicach, transformatorach itd. Przecież to część ich tradycji.
nawet sztuczna inteligencja tak uważa
Kiedyś jakiś sadolowy debil.. to znaczy bywalec bez świadomości otaczającego go świata dojebał się do mnie że obrażam hindusów mówiąc że to debile i powinno się ich trzymać w zamknięciu bo puszczali petardy w zamkniętym pomieszczeniu. Ale pan kolega pod ów filmem uznał że hindusi to czołówka w jakimś tam rankingu IQ i że są tak mądrzy że o Polsce nawet nie słyszeli.. No kurwa cały świat wie że głupsi są tylko murzyni, nawet sztuczna inteligencja tak uważa tylko nie ten kurwa idiota. A sztuka genialna swoją drogą
czarna fortunaKiedyś jakiś sadolowy debil.. to znaczy bywalec bez świadomości otaczającego go świata dojebał się do mnie że obrażam hindusów mówiąc że to debile i powinno się ich trzymać w zamknięciu bo puszczali petardy w zamkniętym pomieszczeniu. Ale pan kolega pod ów filmem uznał że hindusi to czołówka w jakimś tam rankingu IQ i że są tak mądrzy że o Polsce nawet nie słyszeli.. No kurwa cały świat wie że głupsi są tylko murzyni, nawet sztuczna inteligencja tak uważa tylko nie ten kurwa idiota. A sztuka genialna swoją drogą
Hindusi są jednymi z najlepszych informatyków na świecie ale inni hindusi w okolicznej wiosce srają pod siebie. To jest Kraj 1,4 miliarda ludzi
Pozwól że wyjaśnię ci twój problem. Ty jako osoba niewykształcona i idiota ,odbierasz Indie i hindusów, ze swojej perspektywy. . Masz kontakt, czy też poszukujesz w internecie informacji o osobach na twoim poziomie, dlatego taki obraz sobie wytworzyles. Kolega który zwrócił ci uwagę zapewne jest lepiej wykształcony i inteligentny i być może miał kontakt , może gdzieś na uczelni w Europie z mądrymi wykształconymi hindusami. Dlatego inaczej postrzega ten kraj. Prawdopodobnie obydwaj macie rację
Wymień mi kraje które wylądowały na księżycu To tak jakby Polaków określać twoim poziomem, są indie zacofane i w chuj rozwinięte. Hindusi są jednymi z najlepszych informatyków na świecie ale inni hindusi w okolicznej wiosce srają pod siebie. To jest Kraj 1,4 miliarda ludzi
Kiedyś jakiś sadolowy debil.. to znaczy bywalec bez świadomości otaczającego go świata dojebał się do mnie że obrażam hindusów mówiąc że to debile i powinno się ich trzymać w zamknięciu bo puszczali petardy w zamkniętym pomieszczeniu. Ale pan kolega pod ów filmem uznał że hindusi to czołówka w jakimś tam rankingu IQ i że są tak mądrzy że o Polsce nawet nie słyszeli.. No kurwa cały świat wie że głupsi są tylko murzyni, nawet sztuczna inteligencja tak uważa tylko nie ten kurwa idiota. A sztuka genialna swoją drogą