Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak twoja stara za młodu aż sie kurwa wystraszyłem
Nie bądź taki strachliwy bo ci się makijaż rozmaże
śmiejcie się chuje-jak będziecie mieli dzieci(jeśli będziecie mieli)to się skurwysyny spocicie jak dziecko się wam zakrztusi bo za duże kanapeczki powycinaliście.Każdy to heros na sadolu- życie weryfikuje wszystko.
Mam 4 dzieci i kisnę z tego filmiku. Tak samo jak mam brata, męża i ojca i kisnę jak widzę mielone z jakiegoś typa. Od tego jest ten portal a Tobie się pomylił z kółkiem różańcowym. Posiadanie dzieci ma być powodem, żeby przestać kisnąć z gowniaków na sadolu, jprdl
Jak przylukam zatrzymuje.
A mam cię!
(Gdzie?)
W supermarkecie.
(Niech mnie pan puści.)
A jużci...
śmiejcie się chuje-jak będziecie mieli dzieci(jeśli będziecie mieli)to się skurwysyny spocicie jak dziecko się wam zakrztusi bo za duże kanapeczki powycinaliście.Każdy to heros na sadolu- życie weryfikuje wszystko.
Zobacz jaką fajną wycieraczkę znalazłem na aledrogo.
Dzieciak do naprawienia? Ktoś mądrzejszy się wypowie?
Czytanie nie boli. Poczytaj wcześniejsze komentarze, leniuszku.
Potwierdzam przed dzieckiem hehe martwe płody ,beka z płonących dzieci w Syrii,po dziecku o boże o kòrwa.
śmiejcie się chuje-jak będziecie mieli dzieci(jeśli będziecie mieli)to się skurwysyny spocicie jak dziecko się wam zakrztusi bo za duże kanapeczki powycinaliście.
O czym ty mówisz tępaku? To chyba normalne, ze jeśli dzieje sie krzywda komuś z twojej rodziny, to nie jest ci do śmiechu.
Tutaj natomiast mamy filmik z neta - co mnie obchodzi bachor z Indonezji z filmiku nagranego pięć lat temu?
Sądząc po twoim nicku, masz tu misje do wykonania? Zbesztac i pouczyc każdego? Uwazaj, Bozia widzi, jak walisz konia! Jak walisz swojemu dziecku-tez widzi.
Ale to jest kurwa sadistic. Jak Ci nie pasuje to szukaj strony dla ciot.
Nie posikaj się, dzieciorobie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów