📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SprytnySkurwiel napisał/a:
Ta się pali, a oni tylko stoją i gadają tak jakby nic wielkiego się nie stało.
Nieprawda - ten że szmatką widział, że przygasa, to trochę powachlował, ale chyba nie miał dnia do roboty.
Ile czasu jej się sama glowa jara :o ghostrider
@Jojekczytoty: Samospalenie to jedna z najlepszych metod samobójstwa w Indiach bo
Przy strzale w głowę nie ma pewności że klapki spadną a przy skoku z budynku jest jeszcze szansa na natychmiastową pionizację która jak wiadomo zawsze pomaga więc radzę się trochę doedukować
Przy strzale w głowę nie ma pewności że klapki spadną a przy skoku z budynku jest jeszcze szansa na natychmiastową pionizację która jak wiadomo zawsze pomaga więc radzę się trochę doedukować
I nikt nie miał benzyny podlać??Opony??Zamiast urozmaicić show to gadaja
Wszyscy się entuzjastycznie rzucają na ratunek. A zwłaszcza jej stary, który ludzi jeszcze rozgania na koniec.
Sascha napisał/a:
Nieprawda - ten że szmatką widział, że przygasa, to trochę powachlował, ale chyba nie miał dnia do roboty.
Racja, dobry Sadol z niego 😆
Ugasić albo dorzucić do ognia, a nie tak stać bezczynnie.
Jeden próbował dać więcej cugu tą szmatą, ale go pogonili
Jeden próbował dać więcej cugu tą szmatą, ale go pogonili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów