📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Oglądam któryś raz i nie ogarniam co się tam stało. Ujebało głowę - tyle widać, ale w jaki sposób? Ktoś wytłumaczy?
Obejrzałem dwa razy i nie ogarniam tego wydarzenia, niby rozmawia przez telefon a glowa odpadła
@up i @upup wydaje mi się, że łba mu nie urwało, tylko się zakliknował tak, że mu go wywinęło do tyłu
fajnie jeszcz w 20s pokazuje prawą ręką: nie podchodź ziomuś, jest luz
fajnie jeszcz w 20s pokazuje prawą ręką: nie podchodź ziomuś, jest luz
MS7 napisał/a:
Oglądam któryś raz i nie ogarniam co się tam stało. Ujebało głowę - tyle widać, ale w jaki sposób? Ktoś wytłumaczy?
Został porażony prądem do pozycji obcięcia głowy. Widać jak ciało spina się, mięśnie pleców są silniejsze niż brzucha i wygięły ciało odchylając do tyłu.
mutissj napisał/a:
jakość nagrania tragedia
Tak, jak w opisie: film kręcony indyjską windą towarową.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów