Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Haha "zwierzęta nigdy nie atakują bez powodu" czy jakoś tak.
bakus1233 napisał/a:
Haha "zwierzęta nigdy nie atakują bez powodu" czy jakoś tak.
oglądając sadol dochodzą do wniosku, ze zwierzęta atakują często z czystej przyjemności
Tam zamawiając pokój 5 gwiazdek w hotelu z gówna trzeba upewnić się czy w nim nie ma choćby jednego cielaka. Trzeba być czujnym.
To sa jednak cielska dwa takie bydlaki
By poszły w te kramiki to by ładnego bałaganu narobiły
Daremne było rzucanie tymi deseczkami w rozjuszone bestie....
Ale rozumiem dobytku życia bronił
By poszły w te kramiki to by ładnego bałaganu narobiły
Daremne było rzucanie tymi deseczkami w rozjuszone bestie....
Ale rozumiem dobytku życia bronił

Jakim trzeba być zjebem żeby wierzyć w święte krowy, aniołki, allahy i inne tego typu bzdety. K🤬a, ja p🤬lę.
LordBolonko napisał/a:
To sa jednak cielska dwa takie bydlaki
Fajnie się taką walkę byków ogląda.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie