📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Geraldinio napisał/a:
Bzdura, mam problem z krążeniem i nadciśnieniem, a rucham regularnie wszystko co się rusza xd to raczej problem z otyłością, prostatą, starością, uwarunkowaniami genetycznymi itp
potwierdzony problem neurologiczny od brania ibupromu latami dzien w dzien, ale pierdolicie
cykut napisał/a:
Kiedy powstała pierwsza religia?
Wtedy gdy pierwszy cwaniak spotkał pierwszego frajera
W samej religii nie ma nic złego, jak ktoś potrzebuje to spoko, byleby pozostała jego prywatną sprawą.
Gorzej, jak nawiedzone zjeby chcą urządzać życie innym, bo jakiś szaman im wmówił, że tak nakazał Jezus, Allach, czy inny Budda. Takich trzeba tępić.
daleko nie trzeba szukac u nas tez jest taki na tiktoku ze tego jeszcze nie zamkneli i wsadzili w kaftan to jestemv zdziwiony tiktok.com/@apostol.tomasz.dorozala/video/7382844023565847841
cykut napisał/a:
Kiedy powstała pierwsza religia?
Wtedy gdy pierwszy cwaniak spotkał pierwszego frajera
Masz na myśli rebe żelenskego i dudę ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów