Ninfa Japa zaatakowała własnego chłopaka po tym jak rzekomo zobaczyła, jak masturbuje się w łazience.
Influencerka nagrała i opublikowała filmy, w których atakuje chłopca kablem i grozi mu nożem. Ponadto zmusiła go do zlizania własnego moczu.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po głosie jestem niemal pewny że oboje mają fiuty, ten w krótkich włosach pewnie mniejszego
I co z tego? Dupę ma dobrą do posuwania a od tyłu jaj i tak nie widać
I co z tego? Dupę ma dobrą do posuwania a od tyłu jaj i tak nie widać
Spoko, twoja sprawa. Ale nie przeszkadza ci jak się jaja obijają o twoje?
Miałeś kiedyś loda robionego przez takiego prawdziwego transa? To nie wiesz co straciłeś. Nadrób jak najszybciej
Nie wazne tam nie ma jaj tylko piękna dupa w stringach która bym ruchał potwornie
Miałeś kiedyś loda robionego przez takiego prawdziwego transa? To nie wiesz co straciłeś. Nadrób jak najszybciej
Przemyśle twoją rekomendacje.
[ Dodano 2025-01-08, 16:32 ]
Nie wazne tam nie ma jaj tylko piękna dupa w stringach która bym ruchał potwornie
gejozy płaczą nad chłoptasiem, ja nie mogłem odezwać wzroku od jej soczystego dupska
Ps. zerknąłem na jej x to faktycznie chłopak dostał kablem i to nie pierwszy raz (najwidoczniej ona lubi go lać a on przyjmować a może dla kontentu) a następnie ona mu opierdoliła kabla w gumie.
link:
Brzydki babsztyl. A ty się zachwycasz.
Brzydki babsztyl. A ty się zachwycasz.
-przeczytaj do czego nawiązujesz jeszcze raz.
przeczytałeś ?
- ciągle nie rozumiesz?!
śpiesze z wyjaśnieniem że spuszczałem się nad jej dupskiem a nie nad jej ryjem. Podtrzymuję dupsko ma soczyste.
No to fajnie że Ci się transy podobają. Nie ma się co wstydzić
a ty co lekarz?
a może urolog?
po filmiku i po głosie(dla mnie damski) stwierdzasz czy trans czy nie?
to mam dla ciebie wyzwanie w stylu sado.
daj adres a wyśle ci słoik z moim pierdem, a jak zgadniesz z jakim mięsem był mój ostani kebsik to dostaniesz voucher na 500zł u rafalali. Skoro masz nick Love is Love to niech cie zlofuje straponem.
-przeczytaj do czego nawiązujesz jeszcze raz.
przeczytałeś ?
- ciągle nie rozumiesz?!
śpiesze z wyjaśnieniem że spuszczałem się nad jej dupskiem a nie nad jej ryjem. Podtrzymuję dupsko ma soczyste.
Też ci spieszę z wyjaśnieniem, dupsko też ma paskudne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów